Witam!
Dzisiaj o 24:00 w NY rozpocznie się długo wyczekiwana konferencja Sony, na której ma być przedstawione nowe dziecko Sony czyli PS4[znany też jako Orbit] Wszystkie znaki wskazują na to.
Niestety nie możemy cieszyć się z konferencji Commodore i z następcy Amiga CD-32, więc może po spekulujmy na temat nowej PS.
W sieci jest mnóstwo plotek i domysłów, które w tym
artykule zostały zebrane.
Co się z tego sprawdzi? Nie wiadomo.
-Ja obstawiam, że wrzucanie filmików z gier na YT nie przejdzie, YT zostanie zalany filmami, a po drugie developerem zbytnio nie zależy na tym, żeby po sieci krążyły filmy z błędami z ich gier
-Mam nadzieje, że jakoś kompatybilność wsteczna zostanie rozwiązana na korzyść posiadaczy Ps3
-Oby GTAV nie pojawiło się na PS4
-Mam nadzieje, że cena będzie w okolicach 1500 zł bo za nową konsole płacić powyżej 2000zł to ja dziękuje, biorąc pod uwagę, że bebechy nie mają być jakieś wypasione
A jakie są wasze oczekiwania ?
Ps.Tak, ten temat pasuje do tego działu forum, nie tylko o grach na Amigę się tu pisze. Po drugie dzisiaj możemy zobaczyć jak będzie wyglądać przyszłość gier video
Ps2.Może tu się pojawić ciekawa dyskusja, mam nadzieje, że administratorzy to docenią i nie będą killować tego wątku
Pozdrawiam