[#32]
Re: Wysyłka komputerów AmigaOne X1000 z trzeciej serii
@gx,
post #31
spedzanie czasu w aucie, wole pobiegac, zdrowiej
A ja wolę sobie pojeździć fajnym, sportowym autem. Dla mnie przyjemniej.
chyba na autostrady, bo na takich wiejskich drogach sa ograniczenia, choc baranow pedzonych przez teren zabudowany z ogr. do 40 nie brakuje w takich miejscach. Oni tez pewnie kochaja dzwiek silnika swojego szrota, szkoda, ze nie licza sie z gustem innych...
Autostrady? Są nudne. :) Cały czas prosto przed siebie. Zwykłe drogi poza miastem, z zakrętami bardzo fajnie nadają się do przyjemnej jazdy. I to jak najbardziej przepisowej. :)
A co do ludzi pędzących przez teren zabudowany - idioci trafiają się wszędzie. W PL jest ich wyjątkowo dużo, zwłaszcza jak sobie wypiją.
ps. bo w gruncie rzeczy auto sluzy do wozenia siebie itd. nie widze zadnej rekreacji w przyspawaniu sie do fotela na kilka godzin itd...
No właśnie TY nie widzisz. Wielu widzi. Może czas poszerzyć horyzonty? Mnie nie kręci jeżdżenie godzinami terenówką po żwirowiskach czy lesie, ale kumam taką pasję. Kiedyś jako gość brałem w czymś takim udział i było to nowe, ciekawe doświadczenie. :)
W gruncie rzeczy auto służy do tego do czego je kupiliśmy i używamy. Od auta nie oczekuję rekreacji a dostarczenia emocji, adrenaliny a czasami po prostu przyjemności z jazdy. Należę do osób którym sprawia przyjemność jazda sportowym autem. W ogóle lubię podróżować samochodem. Innym przyjemność sprawia picie wódki, jeszcze innym grzebanie w ogródku, albo amigowanie. :)