[#31] Re: Na Macu mini mozna postawic OS 4.0 ?

@parallax, post #30

Amigi klasycznej nie trzeba dobrze rozbudowywać. Za jedną z moich A1200 dałem razem z kartą turbo około 1000 zł i od lat 90-tych nie musiałem niczego updejtować. Jedynie sieciówkę PCMCIA dokupiłem i większy HDD za 20 zł.OK
Za tą drugą z PPC i BVision dałem więcej, ale nie dokładałem tam nic od około 15 lat. No, HDD 256 GB jakieś 6 lat temu.OK
Amiga klasyczna to bardzo tanie hobby, o ile amiguje się nieprzerwanie od lat 90-tych.pomysłOK
[#32] Re: Na Macu mini mozna postawic OS 4.0 ?

@Andrzej Drozd, post #31

Jest drogi i tanie, zależy jak patrzeć już pomijając ile kasy dla kogoś to dużo czy mało pomysł Amigować można już za te 100zł, Amiga 500, dyskietki + joy OK To t.zw. Klasyczne Amigowanie pomysł
[#33] Re: Na Macu mini mozna postawic OS 4.0 ?

@parallax, post #30

No cóż, jeżeli chce się mieć prawdziwą Amigę to niestety trzeba się liczyć z tym, że nie jest tak szybka jak współczesne komputery. Jeżeli chodzi o koszty - każdy mierzy w to co chce i na co go stać - jednemu starczy Amiga 500, drugiemu dopiero Amiga 4000 ze wszystkimi możliwymi kartami. Nie ma co porównywać Amigi z Amigą ONE - to dwa zupełnie inne światy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem