@Tomski, post #1
@Jenot, post #5
@Tomski, post #6
@Tomski, post #6
@amizet, post #8
@Tomski, post #9
@Tomski, post #9
@Gżegżółka, post #14
@Tomski, post #1
@lupus, post #16
@Diabeł, post #18
@Jenot, post #19
nikt nie wypuści na konsolę gry która "siada" do 5fps a na pececie jednak trzeba uważać.
będzie kosztował duuużo więcej niż konsola
za rok, dwa przy zakupie nowych gier i tak będziesz musiał sprawdzić czy wszystko będzie śmigało OK (ja do końca życia konsoli będę miał pewność, że gry będą działać płynnie, oczywiście kosztem ilości trójkątów, efektów itp. ale ja się o to nie będę musiał martwić).
@Diabeł, post #20
nie prawda, są na konsolach gry które osiągają lepsze wyniki niż 5 fps
nie prawda, za cenę nowej konsoli złożysz przyzwoitego PC, który spokojnie pociągnie gry w lepszej jakości niż konsola
nie prawda, na ps3 w niektóre gry pod koniec jej żywota w niektóre gry nie dało się grać tak cięły przeokrutnie
@Diabeł, post #21
@Jenot, post #22
Jak ja lubię jak ktoś cytuje tnąc i wypaczając sens całego zdania.
Pewnie, że są tylko jak to jak to się ma do zdania, które ja napisałem? Jeszcze raz, tym razem bez kolokwializmów - nikt nie wypuści na konsolę, w której fps będzie spadał do 5fps, a jak masz PC to musisz sprawdzać, czy Twój sprzęt mieści się w tzw. rekomendowanej konfiguracji.
Oczywiście, że złożysz przyzwoitego PC, tylko znów wyciąłeś początek zdania... "przyzwoity" != "z górnej półki". Chodziło mi o taki, który ma konfigurację spełniającą wymagania najnowszych gier w najwyższych detalach i rozdzielczości. Nie zmieścisz się w cenie konsoli choćbyś nie wiem jak się starał.
Jedziesz... które? Mam jeszcze PS3 - sprawdzę (o ile nie będę musiał wydać kilkuset PLN). Nawet jeśli fpsów jest mniej to na pewno nie poniżej grywalności. Weź wypasionego PC z 2006 roku i nową grę. Będzie chodziła lepiej od nowej gry na PS3, która też została wydana w 2006r? Baaardzo wątpię.
@Tomski, post #1
@michalmarek77, post #26
@Tomski, post #27
@michalmarek77, post #26
obecnie raczej dla dorosłych, świadomych fanów gier...