[#1] Crisis 3, z maniaków doją kasę?
Co powiecie o tej mało realistycznej grze, która wymaga sprzętu za 2-3 tyś lub więcej?

Robią ludzi za frajerów? Od czasów FarCry minęło 10 lat. Gra o której mowa w temacie oczywiście jest lepsza, ale te sztywne postacie jakby "zombie", wciąż nie odzwierciedlają rzeczywistości. Czy rzeczywiście to jest gra dla frajerów? Biorąc oczywiście pod uwagę to, że trzeba dużo drogiego sprzętu kupić aby w nią pograć?

PS. Co do samej gry, to nie podoba mi się. Wolę przygodówki. Niestety rażą mnie tak kiepskie emulatory (wojny) jak Crisis 3 i jestem ciekawy co o tym myślicie w kontekście wydania nie małej kasy na tak niedopracowaną grę, której przesłaniem jest przemoc?

PS2. Liczę na "burzę" wypowiedzi. OK
[wyróżniony] [#2] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #1

Kupujesz używanego X360 za jakieś 400 zł, grę za 40 zł i po problemie...
Inna sprawa, że kupno PC, który pozwoli na grę w o wiele lepszej jakości nie kosztuje dziś sporo. Byle laptop za 2k spokojnie sobie poradzi z ultra w 1080p. Nie mam pojęcia o co ci chodzi.
A jeśli chcesz jakości i realizmu to zawsze możesz kupić jakąś nowszą zabawkę, podpiąć pod tv i po prostu się świetnie bawić.
Wiesław
Ohayo Nippon
woda
Good Night and good luck
Horror
Castle Rock
Liberation army
Wiesław w górach

Crisis 3 (jak każda zresztą gra Crytek) to kiepścizna straszna. Trudno to stawiać obok dobrych gier...

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2015 09:19:09 przez michalmarek77
[#3] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@michalmarek77, post #2

Crisis 3 (jak każda zresztą gra Crytek) to kiepścizna straszna. Trudno to stawiać obok dobrych gier...

No i o to generalnie mi chodziło, ponieważ wyczytałem w pewnym miejscu rozmowę dwóch "koleżków", w której jeden napisał że zainwestował około 2,5 tyś (rozbudował kompa) po to aby pograć w Crisis 3.
Generalnie drugi też władował kupę kasy. A jeden z nich podobno już rok temu zarzekał się że kupił kompa na lata, a tu taki zonk.
[#4] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #3

Niech Cię dupka nie boli Drozd :) Crysisa 3 kupiłem w dniu premiery i nie żałuję :) Grało się przyjemnie, ale to gra na jeden raz.
Zresztą mam całą kolekcję gier z serii Crysis i choć nie jest to seria wybitna to jednak trzyma wysoki poziom. Jeśli chcesz tak bardzo wiedzieć Drozd ile wydałem lekką ręką na mój sprzęt to proszę bardzo:

i7 4790k z płyta MSI Z97 Gaming 7 - 1995zł
MSI Radeon R9 290 4GB - 1589zł
Samsung 850 Pro 256GB - 659zł
Obudowa Thermaltake A31 Chaser - 339zł
4x HDD 4TB WD RED - 4 x 690zł
2x HDD 2TB WD RED spięte w RAID 0 - 2 x 435zł
Karta dźwiekowa Sound Blaster Z - 270zł
Chłodzenie wodne Enermax Liqtech ELC-LT240-HP - 300zł
Napęd DVDRW Asus - 75zł

I tak Crysis 3 działa płynnie w max detali i full hd :) Podobnie jak każda inna gra w którą grywam ostatnio (Battlefield 4, Far Cry 4, Ryse)

I wiesz nawet filmy w 4k działają płynnie, te nagrywane Xperią Z2 :)

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2015 12:50:19 przez imp
[#5] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #3

A i sprawdźmy jeszcze jaka to "kiepścizna straszna", kilka ocen :

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/crysis-3-test.html

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18247

http://www.gamespot.com/crysis-3/

http://www.gram.pl/artykul/2013/02/19/crysis-3-recenzja.shtml

http://polygamia.pl/Polygamia/1,97394,13444573,Crysis_3___recenzja.html?bo=1

Możesz się skończyć kompromitować z kolegą michałkiem

Kolega michalek też błysnął inteligencją:

Byle laptop za 2k spokojnie sobie poradzi z ultra w 1080p.

Laptopy do gier to minimum 3k a nie 2k. Śmiało odpal Crysisa 3 w ultra na lapku za 2k z GF 820M

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2015 12:56:18 przez imp
[#6] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@imp, post #5

Gry crytek to takie sobie benchmarki i mierne gry. #take_som_fakty
[#7] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@michalmarek77, post #6

Wiesz lepiej niż większość graczy
[#8] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@imp, post #7

Ta, większość graczy ubostwia Crisis 3 Metacritic
Wyznacznik gamingowych trendów, Mesjasz gamingu, objawienie pecetowych graczy etc...W najlepszym razie przeciętność, nic więcej
[#9] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@michalmarek77, post #8

metacritic gdzie banda gimbów hejtuje nie widząc gry na oczy Znów błysnąłeś
[#10] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@imp, post #9

Mi się raczej wydaje, że na siłę starasz się coś udowodnić :)
No ale przynajmniej mam fun czytając tu Twoje posty:P

Fun fact
Crisis 2 jest tak kiepską grą, iż jako jedyna z całego multum w które grałem spowodowała, iż przy niej zasnąłem z nudów. Prawdę powiedziawszy przy C i C3 też o mało co by mnie to spotkało
[#11] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #1

Żal Ci dupe ściska, czy boli nie swoja kieszeń . Nie ma to super realizm górnika kopiącego diamenty na C64 . Żeby grać w Crysis 1/2/3 nie potrzeba sprzętu za 3 tyś. Wszystko zależy od tego jaki poziom detali grafiki akceptujesz, bo ta gra skaluje się niemal idealnie. "Low" w rozdziałce HD do którego wystarczy naprawdę tani PC, aż po "Ultra High" w rozdziałce FHD lub lepiej w 4K z maksymalnym antyaliasingiem, czego nie uciągnie żadna z obecnych konsol i potrzeba naprawdę mocnego PC.

Mnie zadawala opcja FHD (taki monitor) w HIGH i AAx4 :), a do tego potrzebny jest jednak lepszy sprzęt i niech michalmarek tu nie wciska ciemnoty, że wystarczy laptop za 2kzł, bo takiego laptopa to ja też mam (z Radeonem jako drugą grafiką) i wiem jak duża dzieli go przepaść do komputera o który Tobie chodzi tj. i5-4440S/16GB + GTX960/4GB GDDR5. Oczywiście na tym laptopie też da się grać, ale zdecydowanie na mniejszych ustawieniach i obowiązkowo z podkładką chłodzącą

Poniał ?, czy napisać jeszcze prościej ?

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2015 14:20:56 przez hicks
[#12] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@michalmarek77, post #2

Panie #takie_som_fakty. Lista pozycji gier FPP jakie przeszedłem jest dłuższa niż iloraz inteligencji autora tego wątku , a uwierz mi, poznałem się dość dobrze na jego inteligencji i nie tylko ... . Na tej liście jest Crysis 1, 2 i obecnie Crysis 3, gdzie jestem na poziomie z ostatnim bossem :). Crysis nie jest w założeniach realistyczny z racji tego kim jest nasz superbohater wyposażony w superakcesoria i jakich napotyka przeciwników, co nie znaczy, że gra nie oddaje realizmu takiej walki. W Crysis 3 np: zaobserwowałem poprawioną inteligencje obcych przeciwników w porównaniu do 1 np: nie prą do przodu na chama, potrafią się wycofać i schować za najbliższą przeszkodę, prowadzić z takiej pozycji ostrzał, poruszać się zygzakiem w przypadku nałożenia na nich bardziej intensywnego ognia, komunikują się między sobą i próbują obejść bohatera itd. Świat jest w sumie dość rozległy i otwarty. Bronie mają różne zastosowania np: rażąc prądem postacie w wodzie nie trzeba dokładnie celować, takie tam szczególiki.... W Crysis 3 całkiem ładnie rozwalają się przeszkody, chociaż to jeszcze nie Frostbite 3 ;). Kiepścizna straszna może być tylko dla kogoś kto nie lubi takich gier, moim zdaniem.

Z ciekawości zerknąłem na tytuły jakie proponujesz.

Ad.1 grałem 20 min., nuda straszna, gadka, historyjki, trelemorele, nie lubię zbyt przekombinowanych gierek, mnóstwo łażenia i słuchanie historyjek ... :)

Ad.2 dla osób lubiących samochodówki, no nie każdy lubi nawet w realu ok, racja

Ad.3 ponoć gra ma mnóstwo błędów, ocean ładny i realistyczny, ale Batman to nie mój typ bohatera (wolałbym być Jokerem - Heath Ledger ), poza tym takich gier też nie lubię za bardzo i jedyna jaka była w moim guście, którą zresztą przeszedłem do końca jeszcze na PSP, to słynne God of War.

Ad.4 nie lubię gier z zoombiakami, wystarczy mi jak popatrzę na nich w realu ...

Ad.5 z prezentacji to nie wiem o czym jest ta gra, ale może będzie okej.

Ad.6 nie, dziękuje, zdecydowanie nie dla mnie, nie lubię zbyt infantylnych gierek, to raczej dla moich dzieci

Ad.7 FarCry 4 jest na mojej liście gier w przyszłości. Obecnie gram w FarCry 2 i 3.

Ad.8 patrz Ad.1
[#13] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@imp, post #4

i7 4790k z płyta MSI Z97 Gaming 7 - 1995zł
MSI Radeon R9 290 4GB - 1589zł
Samsung 850 Pro 256GB - 659zł
Obudowa Thermaltake A31 Chaser - 339zł
4x HDD 4TB WD RED - 4 x 690zł
2x HDD 2TB WD RED spięte w RAID 0 - 2 x 435zł
Karta dźwiekowa Sound Blaster Z - 270zł
Chłodzenie wodne Enermax Liqtech ELC-LT240-HP - 300zł
Napęd DVDRW Asus - 75zł

Jeżeli wydałeś 6 tyś tylko po to aby grać, to jesteś frajerem. Od tego są konsole.OKOKOKOKOK
[#14] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #13

Taaa.... Konsole z grami w 1280x720 w 30 fps
A na marginesie konsole też mam. Szach mat chytrusie

Konsole dobre są tylko do gier na wyłączność, ale co ty możesz wiedzieć jak ty "grasz" na złomie sprzed 10 lat
[#15] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #11

Poniał ?, czy napisać jeszcze prościej ?

Możesz prościej, czemu nie? Dawaj.OKOKOKOKOK

A wszystkim zainteresowanym chciałbym przypomnieć że hicks wcześniej udzielał się na forum pod nickami 1989, gx, sigma2pi, belfegor (ten nick wcześniej należał do impa).

Natomiast imp to Adam Kołodziej z Execa którego znamy tutaj z nicków - cacodemon666, lda, yagomoh, belfegor, nirolyx (ten nick być może też był używany przez hicksa). Generalnie nicków jest duuuużo więcej i chłopaki się nimi wymieniają.
[#16] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@imp, post #14

A na marginesie konsole też mam. Szach mat chytrusie

Każdy handlarzyna ma nie tylko dostęp do Amig typu "nie wiem czy działa nie mam jak sprawdzić", ale także do konsol.
[#17] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #15

Paranoje i inne schizy to Twoja domena i jednego z moderatorów, a propos nickowego burdelu, więc nie brandzluj się tak tym przy każdej okazji.
[#18] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@imp, post #14

Serio?
Swoją drogą, 30 fps na konsolach ma się nijak do 30 fps na piecach, bo tam żadna gra, żadne nvidiowskie czy radeonowskie oprogramowanie nie zapewni interwałów ramki co 33 ms (dlatego powstał Gsync ale to już inne story).
No ale o tym oczywiście, kolega z pewnością wie:P
60 fps z ramkami wyświetlanymi idealnie co 16 ms a 60 fps ze schrzanionym frame paceing'iem, który jest wszechobecny na pc to dwie kompletnie różne rzeczy.

@hicks

Skoro ad 5 nie rozpoznałeś to no cóż, sporo jeszcze przed Tobą:)
Ciekawi mnie jednak w czym niby Batman Rocksteady przypomina choćby minimalnie GoW.
Bo ani ten, czy choćby ten, ewentualnie ten fragment w niczym tego nie przypominają
[#19] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@imp, post #14

Drozd nie jest frajerem, bo ma szrota za 300 zł na którym nie uruchomi Crysis 1 nawet w Low . Cała jego filozofia życiowa opiera się na przekonaniu jego doskonałomyślnej gospodarności i pewnie dlatego dalej siedzi na garbie starym, obżera ich itd... . Ciekawe czy ma to także przełożenie na jeszcze inne dziedziny, bo to byłby bardzo interesujący przypadek, nie tylko dla socjologów, pewnie także dla psychiatrów
[#20] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@michalmarek77, post #18

Skoro ad 5 nie rozpoznałeś to no cóż, sporo jeszcze przed Tobą:)

dlatego napisałem, że nie wiem, chętnie zobaczę w pełnej okazałości, kiedyś Alien vs Predator i alienowaty Unreal II wciągnął mnie na wiele dni, ale to było daaawno temu.

Ciekawi mnie jednak w czym niby Batman Rocksteady przypomina choćby minimalnie GoW.

sposób sterowania i widok, oczywiście GoW to inna gra, ale pod tym względem podobna, a dla mnie dość istotny jest mechanizm grania; sterowanie i widok . Oczywiście mogę się mylić :).

---

60 fps z ramkami wyświetlanymi idealnie co 16 ms a 60 fps ze schrzanionym frame paceing'iem, który jest wszechobecny na pc to dwie kompletnie różne rzeczy.

16.6 ms dla 60fps (1000/60) lub 33.3ms dla 30fps (1000/30), ale nie sądzę żeby to blokowanie miało idealny skutek, może energetycznie ma to większy sens np: na laptopach lub superszybkich maszynach w stosunku do gry (po co generować i tak niewidoczne fps'y >60 ) ?.

Taki przykład:

https://www.youtube.com/watch?v=YXjSpeMzWm8

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2015 17:55:14 przez hicks
[#21] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@michalmarek77, post #18

Wiesz, że gadasz bzdury? Tak samo jak z grą DriveCrap. Szczałeś po nogach, że ta gra to mistrzostwo świata.
[#22] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #19

Mylisz się, mam dwa pecety użytkowe. Jednego dawno temu kupiłem za 160 zł. Jest to biurowy IBM ThinkCentre z grafą zintegrowaną, Pentium D 2.6 GHz. Świetnie działają na nim programy muzyczne oraz montaż filmów. Całe biuro oczywiście wymaga niższych konfiguracji.
Drugim pecetem jest Pentium D 2.4 GHz w standardowej wieży którego kupiłem za 40 zł + GForce za 60 zł z DirectX 9.0c (karta sprzed 10 lat). Można to wszystko podkręcić, ale po co? Za stówkę mogę pograć w gry typu FarCry 1, chociaż da się to jeszcze bardziej zagrzać.
Nie jestem giercomanem. Albo inaczej - jestem, ale bardziej retro. Z nowych gier jedynie, na razie przejdę Tomb Raidera 2013.
Ja jednak pecetów bardziej używam do muzyki, wideo i jako sprzętu typu AGD.
Amigi 1200 mam już bardziej do zabawy, tzn. ta z Apollo to raj dla WHDLoad i Protrackera (oczywiście też jest podłączona do internetu). Na drugiej A1200 z Blizzardem PPC aktualnie bawię się AmigaOS4.1. Co jakiś czas przełączam na AOS3.1, aby zainstalować nowy soft. Ostatnio wyszła nowa wersja NetSurf68k i sobie instalnąłem.

OK, wiemy że grasz na kompie za 6 tyś. Co jeszcze na nim potrafisz zrobić?
I koniecznie pokaż linki aby nas zachwycić, że czegoś nie da się zrobić na kompie za 100 i do tego wymagany jest sprzęt za 6 tyś.
Generalnie, co potrafisz zrobić na swojej maszynce i podaj linki do swoich dzieł.
[#23] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #22

Mylisz się, mam dwa pecety użytkowe.

Za te dwa złomy polisingowe kupiłbyś jednego prawie nowego z elementami gwarancji :) mającego przed sobą jakąś tam przyszłość.

Świetnie działają na nim programy muzyczne oraz montaż filmów.

świetnie, chyba sobie żartujesz, chociaż znając Twoje upodobania co do rodzaju programów muzycznych, jakbyś nie wiedział to taki FastTracker2 działał już idealnie na 486DX/4MB RAM przy miksowaniu 32ch :), a w przypadku karty GUS to już na 386DX (zakładając ograniczenie na sample do 0.5MB), baa, na smartfonie z bidonki za 150 zł, nowiutkim z gwarancją 24m, taki milkytracker natywnie chodzi jak talala, także nie potrzebujesz nawet kompa, możesz mieć swoją soundmaszine zawsze w kieszeni ok, racja, lepiej, możesz nawet używać ProTrackera lub Fastrackera2 na tym smartfonie pod emu... Ty zatrzymałeś się na poziomie roku 1990, w tym sęk. Odpal sobie na PC któryś z tych nowoczesnych "kombajnów" to szybko spadniesz na ziemie ...!!! .

świetnie, montowanie filmów, nie wiem jakich, chyba 320x240 w divx3, to może świetnie ?

OK, wiemy że grasz na kompie za 6 tyś. Co jeszcze na nim potrafisz zrobić?

szybki komp nie tylko służy do grania, bo nawet przeglądanie internetu wymaga coraz szybszego kompa żeby było w miarę komfortowe i wygodne... taki po(d)stęp, szybkie kompy potrzebne są nie tylko twórcom, ale także, a może nawet bardziej konsumentom. Z takimi przekonaniami mentalnie zatrzymałeś się na poziomie lat 80, a może nawet 70, ale to pewnie wpływ starego z innej epoki którego dotyka już starcza demencja i przechodzi na synusia
[#24] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #22

Można to wszystko podkręcić, ale po co? Za stówkę mogę pograć w gry typu FarCry 1

Lepiej nie podkręcaj polisingowych złomiści, bo możesz mieć pożar w chałupie i stary Cię eksmituje do przytułku dla sierot . FarCry to ja grałem na laptopie jeszcze IBM'a z jednordzeniowym PM 1.86Ghz i Radeonie x600 (Radeon 9600) 64MB (gra z 2004 roku), ale na maks. Medium. (chociaż laptop grzał się do czerwoności), to nie jest przerażająco wymagająca gra, ale FarCry 2 ma już duuużo większe wymagania dla wygodnej rozgrywki, nie mówiąc o FarCry 3 i 4. Tutaj nastąpił duży skok wymagań od 1 do 2.
[#25] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #23

mającego przed sobą jakąś tam przyszłość.

Taką przyszłość, że co rok musisz updejtować kompa wydając minimum 2 tyś?
Ja updejtuję co 4 lata. Moje kompy mają wizję 4 letnią. To już ostatni rok używania Pentium D. Czas przejść na jakiś dual2core za 150-250 zł.

upodobania co do rodzaju programów muzycznych

Znasz Samplitude Producera? Powinieneś, bo powstał na Amidze. Wersje 6 możesz nabyć za prawdziwe grosze. Nawet w tej wersji to kombajn studyjny. Na początku jednak wypróbuj darmową wersją 30 dniową. Bardzo dużo oferuje, skrzypku.

świetnie, montowanie filmów, nie wiem jakich, chyba 320x240 w divx3, to może świetnie ?

Widać że nigdy nie zmontowałeś filmu wideo. Nie wiesz że pracuje się na mpeg2, który jest tym samym co wave w muzyce. Ten komp pozwala mi na filmy 720p w pełnym komforcie. Także fullHD, jednak z ograniczonym podglądem na żywo. No, ale skąd ty możesz o tym wiedzieć?szeroki uśmiech

szybki komp nie tylko służy do grania, bo nawet przeglądanie internetu wymaga coraz szybszego kompa żeby było w miarę komfortowe i wygodne... taki po(d)stęp, szybkie kompy potrzebne są nie tylko twórcom, ale także, a może nawet bardziej konsumentom. Z takimi przekonaniami mentalnie zatrzymałeś się na poziomie lat 80, a może nawet 70, ale to pewnie wpływ starego z innej epoki którego dotyka już starcza demencja i przechodzi na synusia

Czyli co? Swoje beztalencie i krótkiego p***** leczysz lepszym sprzętem?
[#26] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #25

Taką przyszłość, że co rok musisz updejtować kompa wydając minimum 2 tyś?

ale głupoty wypisujesz żeby uzasadnić swoje poronione wybory chytrusie :). Jak ktoś kupił załóżmy w 2011 r. procka i5-2500k na lga1155, bo nie był takim chytrusem jak Ty to nawet dzisiaj nie ma po co zmieniać procka, więc Twoja teoria o zmianie co roku kompletnie na tym przykładzie leży i błaga o litość ok, racja. Co więcej, nadal ma opcje rozbudowy i zauważalnego przyspieszenia zestawu. Taki chytrus jak Ty właśnie będzie co roku kupował kolejnego złomiszcza myśląc, że jest sprytny . W tym tempie może za 10 lat dociągniesz do i5-2500k , wydając w tym czasie na złomiszcze jeszcze więcej kasy niż taką nówkę, korzystając przy tym z niepoliczalnych na monety zalet takiego zestawu.

Bardzo dużo oferuje, skrzypku.

Dyplomowanemu skrzypkowi nic nie oferuje, bo skrzypek gra anplag bez prundu . Wypróbuj sobie FruityLoops z wtyczkami, zdziwisz się wtedy jak szybko zatnie się ten Pentium D.

Widać że nigdy nie zmontowałeś filmu wideo. Nie wiesz że pracuje się na mpeg2

w Mpeg2 (H.262/1994rok) to pracowało się, ale w latach 90 na PentiumMMX/Celeron/PII, właśnie udowodniłeś tym swoje pojęcie w temacie. Jaka dzisiaj kamera nagrywa w Mpeg2 ?:), to był przez jakiś czas format wyjściowy i to do czasu ukazania się H.263 (popularny DivX/Xvid). Obecnie standard to H.264/AVC z wyższym profilem, ale coraz więcej osób patrzy w stronę H.265/HEVC... A profesjonaliści pracują na klatkach RAW (OpenEXR), dlaczego, to nie będę wyjaśniał, bo i tak nie zrozumiesz ok, racja

Mpeg2 jest cieniutkie jak dupa węża i tego się już nie używa, poza filmami na płytach DVD, ale to już stare dzieje.

Czyli co? Swoje beztalencie i krótkiego p***** leczysz lepszym sprzętem?

Tak jak napisałem, jesteś mentalnie zacofanym nienaukiem i nie pojmujesz, że konsumpcja treści wymaga coraz szybszych komputerów! - nie dotyczy to tylko gier!.

A co do innych twórczych wymagań do których potrzebny jest szybki sprzęt, a na co byś chyba nie wpadł, to jest programowanie ok, racja . Zapodaj sobie Eclipse z większym projektem dowolnego typu... wiesz co to w ogóle Eclipse ?:), wirtualne maszyny do testowania i zrozumiesz do czego potrzebny jest i7 z tymi wieloma szybkimi rdzeniami z HT...

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2015 22:05:04 przez hicks
[#27] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #26

ale głupoty wypisujesz żeby uzasadnić swoje poronione wybory chytrusie :)

To w końcu jak? Jesteś niby gx, a piszesz jak kakuś.
A może jest was dwóch w jednym ciele?

Do reszty tekstu odniosę się gdy zapodasz link do własnej twórczości. Także z "dyplomowanego skrzypka".
Inwektywy możesz sobie wiesz gdzie wsadzić, tam gdzie cacodemona hobby.

Generalnie jesteście frajerem, psychopatycznymi pecetowcami na portalu o Amidze.OKOKOKOKOK
[#28] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #27

Do reszty tekstu odniosę się gdy zapodasz link do własnej twórczości. Także z "dyplomowanego skrzypka".

Otworzyłeś dyskusje na temat. Przytarłem Ci trochę nosa w temacie i chyba znów zabolało . O tym kim jesteś to ja wiem i nie tylko ja, ale to nie ten temat ... cenzura, więc jak nie masz już nic do dodania to skończ temat dt. głównie PeCetów, jakbyś jeszcze nie zauważył czego dt. temat który sam otworzyłeś , bo widzę to nawet z tym masz problem gwizdanie
[#29] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #28

Widzę że zrobisz wszystko aby tych linków nie podać.
Myślisz że jesteś anonimowy? Jedną połówkę już znamy, a drugą znajdziemy.
Pytanie tylko gdzie? W psychiatrykowie?
[#30] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #29

Do reszty tekstu odniosę się gdy zapodasz link do własnej twórczości.

Po raz trzeci powtórzę mentalnie zacofany trutniu, że coraz szybsze komputery są nie tylko dla twórców wszelakich treści binarnych, ale także, a może nawet dzisiaj bardziej dla konsumentów, jakbyś tego nie zauważył, to w treści tematu jest na to dowód, ale Ty miałeś zawsze problem z akceptacją prawdy. Czy po raz trzeci dotrze to do tej bańki Drozda, oto jest pytanie za 100 pkt. ?

Osobiście nie widzę dla tego przypadku nadziei. Przypadek bez przyszłości który pozostawiam do dalszych badań dla psychiatrów . Zakopał się w swoim retro i kompletnie stracił kontakt z rzeczywistością .
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem