[#40]
Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?
@Andrzej Drozd,
post #1
Co powiecie o tej mało realistycznej grze, która wymaga sprzętu za 2-3 tyś lub więcej?
Jak ktoś lubi takie gry, to sobie kupuje sprzęt pod grę :) - nie widzę tu nic złego .
Biorąc oczywiście pod uwagę to, że trzeba dużo drogiego sprzętu kupić aby w nią pograć?
Przecież komputera nie kupujesz jednorazowo na jedną grę :) .
Ja swoją obecną maszynę kupiłem ok. dwóch lat temu i do tej pory jedyną zmianę jaką miałem to karta graficzna ( wymieniona w ramach gwarancji ) , więc nie jest tak źle chyba.
Co do samej gry, to nie podoba mi się.
Mi też, dlatego jej nie kupiłem .
Niestety rażą mnie tak kiepskie emulatory (wojny) jak Crisis 3
Nie nazwałbym Crysis 3 - emulatorem/symulatorem czy czymkolwiek - to po prostu gra w której się strzela.
jestem ciekawy co o tym myślicie w kontekście wydania nie małej kasy na tak niedopracowaną grę, której przesłaniem jest przemoc?
Zaleciało zdaniem z taniego tablodia szmatławca - to jest gra, nastawiona na rozrywkę - to że się w niej strzela nie oznacza, że jej przesłaniem jest przemoc . Zresztą, gra przeznaczona jest dla dorosłego gracza. No i co oznacza - wydanie nie małej kasy

. Gra kosztowała w dniu premiery ok 100 zł, to dużo nie jest.
Jeżeli masz na myśli wydatek kasy na komputer- to cóż, komputer służy zapewne do dziś :) więc to się nie liczy. Jak pisałem wyżej, ja kupiłem obecny sprzęt ok. dwóch lat temu - bo mi Cywilizacja V źle działała

. Jednak komputer służy do dzisiaj i były to dobrze wydane pieniądze :)