[#31] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #29

Myślisz że jesteś anonimowy? Jedną połówkę już znamy, a drugą znajdziemy.

Anonimowość to luksus na który jesteś za biedny . Kto znajdzie, Wy znajdziecie ?. Schizofreniku coś majaczysz. Piguły przestały działać to wezwij lekarza

Ostatnia aktualizacja: 28.06.2015 00:26:35 przez hicks
[#32] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #31

No i słoma ci z butów wyszła, a Putin po pleckach poklepie.OKOKOKOKOK
[#33] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #32

Cud się stał, bo z ukropską rusofobia wytrzymałeś aż do drugiej podstrony , więc lepiej załóż sobie probanderowski rusofobie nowy temat, skoro już ten wyczerpałeś i nic nie osiągnąłeś, bo nikogo nie przekonałeś

https://www.youtube.com/watch?v=NyCD3LqfbJ8

Ostatnia aktualizacja: 28.06.2015 10:06:36 przez hicks
[#34] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #33

Co ci się stało ukropski rusofobie? Piguły już przestały działaćpomysł
W tym temacie piszemy o talentach do gier na komputerze za 6 tyś. Jeżeli nie rozumiesz tego probanderowski rusofobie to idź na spacer lub załóż sobie nowy temat, bo to co wciągnąłeś nieźle ci szkodzi.
[#35] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #31

Schizofreniku coś majaczysz.

Ty się lepiej przyznaj, które to jest twoje konto na PPA? Nawet nie wspominaj o schizofrenii... Już jesteś ignorowany. Z niecierpliwością czekamy na kolejne wcielenie Hicksa
[#36] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #34

Piszemy o bardzo dobrej graficznie i nie tylko grze która do zabawy na odpowiednim jakościowo poziomie wymaga czegoś lepszego niż 10 letni złomiszcz za 200 zeta. Ty byś chciał żeby wszyscy tworzyli gry na 10 letnie złomiście, a jak tak nie robią to wg. Ciebie są jacyś nienormalni itd.. Człowieku, to Ty jesteś nienormalny! ok, racja . Nie kompromituj się już dalej. Jesteś zwyczajnie głupi co nie było trudno kolejny raz udowodnić
[#37] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@RomanWorkshop, post #35

Ty się lepiej przyznaj, które to jest twoje konto na PPA? Nawet nie wspominaj o schizofrenii...

what?, z której choinki się urwałeś, bo nie znam
[#38] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@hicks, post #36

Skrzypku jesteś zwyczajnie głupi, bo jesteś nienormalny i grasz w dziadowskie benchmarki.OKOKOKOKOK
[#39] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #38

"Nie spamuj koleżko"
[#40] Re: Crisis 3, z maniaków doją kasę?

@Andrzej Drozd, post #1

Co powiecie o tej mało realistycznej grze, która wymaga sprzętu za 2-3 tyś lub więcej?

Jak ktoś lubi takie gry, to sobie kupuje sprzęt pod grę :) - nie widzę tu nic złego .

Biorąc oczywiście pod uwagę to, że trzeba dużo drogiego sprzętu kupić aby w nią pograć?

Przecież komputera nie kupujesz jednorazowo na jedną grę :) .
Ja swoją obecną maszynę kupiłem ok. dwóch lat temu i do tej pory jedyną zmianę jaką miałem to karta graficzna ( wymieniona w ramach gwarancji ) , więc nie jest tak źle chyba.

Co do samej gry, to nie podoba mi się.

Mi też, dlatego jej nie kupiłem .

Niestety rażą mnie tak kiepskie emulatory (wojny) jak Crisis 3

Nie nazwałbym Crysis 3 - emulatorem/symulatorem czy czymkolwiek - to po prostu gra w której się strzela.

jestem ciekawy co o tym myślicie w kontekście wydania nie małej kasy na tak niedopracowaną grę, której przesłaniem jest przemoc?

Zaleciało zdaniem z taniego tablodia szmatławca - to jest gra, nastawiona na rozrywkę - to że się w niej strzela nie oznacza, że jej przesłaniem jest przemoc . Zresztą, gra przeznaczona jest dla dorosłego gracza. No i co oznacza - wydanie nie małej kasy . Gra kosztowała w dniu premiery ok 100 zł, to dużo nie jest.
Jeżeli masz na myśli wydatek kasy na komputer- to cóż, komputer służy zapewne do dziś :) więc to się nie liczy. Jak pisałem wyżej, ja kupiłem obecny sprzęt ok. dwóch lat temu - bo mi Cywilizacja V źle działała . Jednak komputer służy do dzisiaj i były to dobrze wydane pieniądze :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem