[#31] Re: PowerMac G5 i SSD - zdziwniej i zdziwniej...

@recedent, post #30

Wroc na ziemie... ty wiesz wogole co to jest Amiga?
[#32] Re: PowerMac G5 i SSD - zdziwniej i zdziwniej...

@pabloz, post #31

Wiem, ale nie wiem co to są te amigowe "badziewie" i "środowisko", które według BomberMAXa próbuje naśladować MorphOS. Niestety, odpowiedzi na moje pytanie brak
[#33] Re: PowerMac G5 i SSD - zdziwniej i zdziwniej...

@BomberMAX, post #28

Chodzi mi o MorphOS od strony softu który na badziewiach próbuje naśladować Amigowe środowisko

Domyślam się, że to "badziewie" to apple PPC . Jednak nie wiem o co tobie chodzi. MorphOS na moim Macu Mini to NIE AMIGA . To system, który pozwala uruchomić mi to samo oprogramowanie, które mam na swojej Amidze 1200 z GFX. Z tą drobną różnicą, że pod MorphOS-em działa dużo szybciej, a do tego mam nowsze wersje pewnych programów :) .

Dla mnie takie "Amigowanie" to prawie ideał :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem