[#31] Re: Problemy z Allegro

@Hubez, post #30

A widzisz, to twoja obudowa.
Wszystko wygląda dziwnie.
Zalicytowałem, pokazała się informacja, że ktoś wziął udział w licytacji- szkoda, że nie zrobiłem zrzutu ekranu (poszukam jeszcze w historii na komórce).
Cena nadal była 200zł, pomimo, że "dałem więcej", ale to "logiczne", bo byłem, jak mi się wydawało jedynym licytującym.
Myślałem, że Ty się wycofałeś, stąd mój wniosek- jeśli było inaczej to przepraszam za mój tok myślenia, już raz coś kupiłem wcześniej przez Allegro Lokalnie i nie miałem wtedy żadnych problemów.
[#32] Re: Problemy z Allegro

@BULI, post #31

Dzień dobry.
Pewnie piszę nie wtym miejscu (proszę o przeniesienie we własiwe), ale również tylko, że z uzytkownikiem allegro. Czy ktoś z Was zna handlarza panstalin2-80?
Jakie macie ewntualne doświadczenia z nim?

Dziękuję.
[#33] Re: Problemy z Allegro

@wali7, post #1

Zakupy dla zabawy to zmora Allegro i nic z tym nie robia. Wiele razy mialem takie jaja, ktore wkudzwiaja glownie jak wystawia sie cos dla szybkiej kasy za mega okazyja cene - zaraz zlatuja sie zakupowe janusze bez grosza.

Pisalem wiele razy do allegro dlaczego nie ma mozliwosci ustawienia zakupow na zasadzie - nie kupisz jak nie zrealizujesz platnosci online zaraz po kupnie. Cos takiego chyba jest na ebay - jak kupuje cos BuyNow i nie zakoncze platnosci to przedmiot dalej wisi u sprzedawcy. Fajnie gdyby mozna bylo ustawic taka opcje.

Ostatnia aktualizacja: 14.07.2020 10:12:40 przez siudym
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem