[#31] Re: Project X: Light Years

@Madman, post #30

Tak to ja. To bardziej skomplikowane gdyz devkit Sony kosztuje krocie. Wydal bym wszystko co zarobilem :) Musze te zprzepisac gre na Unity. Jezeli wyjdzie to najpierw na Switcha ,ale znowu to moze potrwac. Polecam wersje Steam. Poczekaj do konca wrzesnia na Autumn Sale.
[#32] Re: Project X: Light Years

@Amiga4ever, post #31

Dzięki za odpowiedź i choć mam PS4 a nie PS5 to bardziej by mnie interesowała wersja na xboxa Pewnie i tak kupię na steam a jeśli wyjdzie na konsole to też kupię
1
[#33] Re: Project X: Light Years

@Amiga4ever, post #31

Może zamiast unity zainteresuj się godotem i jego wariantem na konsole od W4 games - może wyjść taniej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem