[#1] Kto ze Świętochłowic
Witam. Jak w temacie czy są tu jacyś Amigowcy ze Świętochłowic?? Pozdro dla wszystkich.
[#2] Re: Kto ze Świętochłowic

@TheStylator, post #1

Cześć, trochę czasu minęło ale melduję się ; )

dzielnica Chropaczów.
1
[#3] Re: Kto ze Świętochłowic

@Skuderia, post #2

Super, ale autor wątku ostatni raz odwiedził forum 13 lat temu
1
[#4] Re: Kto ze Świętochłowic

@Hubez, post #3

nie jestem pewien, ale mam takie dziwne wrażenie, że przez "trochę czasu minęło" @Skuderia chciał powiedzieć właśnie to.

a jak już chcesz robić Strażnika Teksasu, to tu jest jeden taki gościu, który się o to prosi:
https://www.ppa.pl/forum/strefa-gier/7590/polskie-strategie#m838629 🤨
[#5] Re: Kto ze Świętochłowic

@Skuderia, post #2

Jo tyż ze Świon. Cyntrum koło Skałki
2
[#6] Re: Kto ze Świętochłowic

@sordan, post #5

Wybieracie się 6 kwietnia na stadion śląski na Ruch - GKS Tychy?

Ostatnia aktualizacja: 25.03.2025 06:12:34 przez Biegu86
[#7] Re: Kto ze Świętochłowic

@Biegu86, post #6

6 kwietnia to większość będzie na RAMie w Pawłowicach OK
1
[#8] Re: Kto ze Świętochłowic

@Hubez, post #3

Dlatego wyraźnie napisałem "trochę czasu minęło", nie miałem na celu odkopywać starego tematu, nie potrzebne złośliwości z Twej strony.

@snajper - dzięki za wsparcie kolego. Doceniam!

@sordan - no to trzeba się kiedyś zgadać, powymieniać dyskietkami i pogadać o starych czasach, pewnie mamy wielu wspólnych znajomych ; )

@Biegu86 - czemu nie, mam wtedy nocki w robocie ale można coś pomyśleć.

@Bartek2075 - wpadnę może ale tylko na jeden dzień, w sobotę ale to nic pewnego.

Dzięki chłopaki za odzew, fajnie, że na forum są znajome twarze z mojego miasta i okolic.

Zdrówka!

Ostatnia aktualizacja: 25.03.2025 20:41:32 przez Skuderia

Ostatnia aktualizacja: 25.03.2025 20:55:52 przez Skuderia
1
[#9] Re: Kto ze Świętochłowic

@Skuderia, post #8

@Biegu86 - czemu nie, mam wtedy nocki w robocie ale można coś pomyśleć.

Mecz będzie emocjonujący jak na derby przystało. Od nas jest juz cała lista wyjazdowa zapisana + listy rezerwowe.
Przeslemy sobie pozdrowienia z za płotu ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem