Jestem już u siebie w UK. Powrót z powodu fatalnej pogody trwał i trwał, ale jakoś doleciałem i nawet chwilę się przespałem. W każdym bądź razie jestem na tyle przytomny aby napisać parę słów o imprezie.:)
Wielkie podziękowania i pozdrowienia dla organizatorów. Pełen podziw. Sachy, Mccnex, reszta ekipy - odwalili tytaniczną pracę. Efekt tej pracy jak dla mnie rewelacyjny. :)
Impreza przednia. Wręcz zaj_bista. Świetny klimat, sami maniacy i sporo starej sceny - tak powinny były wyglądać fajne copy-party w latach 90tych. A nie te wielkie spędy gdzie scenowców było z 100-200 a reszta to... c_j wie kto. ;)
Świetnie było się zobaczyć z ekipą Lamersów z którą się spotykało, imprezowało na zlotach i jeździło na party w latach 90tych. Fajnie, że wciąż aktywnie uczestniczą w scenie na różnych platformach - Atom, Shexbeer, XTD , Alias - pozdrowienia.
Cieszę się, że poznałem ludzi których do tej pory znałem tylko z PPA (Krashan, Pampers) czy nawet z IRCa z lat 90tych (Tygrys).
Żałuję, że nie wychwyciłem - po tylu latach - Dalthona który był ponoć z Petersem (już po imprezie dowiedziałem się, że byli). Co prawda wydawało mi się, że widzę znajome rysy twarzy ale sam już miałem wtedy sprzętowy blur w głowie i słabo kojarzyłem. ;) Nic to, następnym razem mam nadzieję będzie okazja pogadać.
Koncerty Live - bardzo fajne, to co mogłem obejrzałem. Dużo niestety nie mogłem, bo muszę oszczędzać słuch. Cóż, starość mnie dopadła. ;)
Moduł XTDa na małe Atari - dla mnie rewelacja. Bardzo też spodobał mi się Voyagera na AYgreka - wreszcie usłyszałem coś co potwierdziło, że to jest naprawdę niezły chip muzyczny.
Grafika Slayera - miazga.
Duże brawa za 3D Demo 8 na ZX Spectrum. :D
Co do naszej Sepulki - powstawała w wielkich bólach. Wtajemniczeni wiedzą. Cieszę się, że udało się pokazać ten preview, bo o mały włos by go nie było. Oster kończył go na samym party. Pełna wersja ze zrealizowanymi pomysłami, grafiką pojawi się za "amigowe 2 tyg". ;) A tak serio - Assembly 2014.
Taki jest plan. :)
To tak na gorąco tyle.
Pozdrowienia dla wszystkich partyzantów i kończę bo jednak nadal ekran mi trochę lata przed oczyma. Idę odsypiać dalej. :D
p.s.
Mam trochę filmów nagranych na kamerę i w ciągu tygodnia postaram się je wrzucić. Niestety - ZAPOMNIAŁEM!!! nagrać demo compo.

A specjalnie po to targałem tę kamerę ze sobą heh...
Ostatnia aktualizacja: 28.10.2013 13:41:45 przez Deftronic/...