@lapusz,
post #48
To co napisał AceMan to się zgadza, faktycznie na zeszłorocznej edycji można było usłyszeć znane z OCRemix kawałki, ale myślałem o specjalnie wyodrębnionej sali w obiekcie na której wieczorem niektórzy mogli by sobie "poskakać" :) Trudno mi mówić o szczegółach, bo nie wiem jakie są tam możliwości.
Co do samej muzyki, to na chwilę obecną mam tego ponad 25 GB. Oczywiście nie wszystko nadaje się do gibania na parkiecie. Niektóre kawałki są fajniejsze do posiedzenia i powspominania inne mają aranżacje typowo parkietowe ;) Jeżeli chcesz możemy się jakoś zdzwonić i mogę jakoś w tygodniu następnym podrzucić Ci do zgrania z mojego dysku cały materiał. Jeżeli chcesz mogę też dokonać jakiejś selekcji materiału (co bardziej do skakania, co bardziej do posiadynki-pogadanki).
Jeżeli chodzi o samo papierowe PPA to miałbym na myśli ot po prostu dogadanie się z chłopakami z redakcji papierowego PPA, którzy będą w maju drukować następny numer (mam nadzieję, że w tym numerze pojawi się mój wywiad z LukHash'em) ;) i wydrukowaliby go trochę więcej, bo chętnych na pewno by się znalazło przy takiej frekwencji na Pixel Heaven. W końcu PPA i Amiga to element tej całej subkultury o której traktuje Pixel Haven, a PPA gazetkę robi po kosztach nic na tym nie zarabiając. Zakładam, że nie masz tam chyba jakichś specjalnych umów obarczonych restrykcjami, że papierowe PPA nie mogłoby się sprzedawać obok gazetki związanej z PH (zakładam, że robisz na tę edycję coś takiego jak w tamtym roku

).
Nie wiem, może niech któryś z kolegów z redakcji zabierze głos. Wybiera się któryś z Was na PH? PPA będzie gotowe przed końcem maja?