Dziękuję wszystkim za przybycie.
Byłem na miejscu o 8.00 i zabrałem się do budzenia Artiego śpiącego w śpiworze pod stołem :D. Szybko doszedł do siebie i nawet pomógł mi poznosić i poukładać stoły

.
Jeszcze dobrze nie ogarnęliśmy tematu a już pojawił się Skiba i Jacenty (gdzieś koło 8.15). O godzinie dziewiątej była już połowa z wystawionych stołów zajęta... .
Widzę, że nieustannie zwieksza się zainteresowanie SACPem, ciągle nowe twarze się pojawiają :) , choć ilościowo wychodzi podobnie, bo inni nie mogli przyjechać. Jesteśmy jednak gotowi na większą ilość gości, bo w razie czego sala obok wolna. Stołów i krzeseł też nie zbraknie :) .
Tematów miałem do zrobienia sporo. Przytargałem osprzęt SCSi do kontrolera mojej Amigi 500+. Do tego specjalnie dla Rafała 3000 wziąłem cały sprzęt MIDI i Audio, ale nie zdążyłem pokazać co gdzie i jak bo już musiał wyjeżdżać

.
Rafał, następnym razem musisz zostać do końca

. Fajnie, że przyjechałeś ze sprzętem, teraz na pewno wiesz, że bez Amigi na SACPie nie ma co... :) .
Dostałem naprawioną przez Alta moją A1200 tower - Alt jeszcze raz big thx. Do tego, jako wisienka na torcie, wymienił upalone dwa rezystory w mojej A500+ . Alt - odwdzięczę się na kolejnym SACPie, albo innej imprezie około amigowej (może we Wrocławiu jak mi nic nie wypadnie?).
Pekdar - mówiłem, że będzie dobrze

. Super, że wszystko ci się tak dobrze poukładało

. Dzięki za pomoc przy konfiguracji dysku SCSI - tutaj także Alt poratował mnie lutownicą i zwarł odpowiednie piny :) .
Biax - było piwko, było What is Love Hadaway'a - była zabawa

. Jak ci się podobał Alien Breed 2 w wersji FX enhanced?
*y - dzięki za pomoc przy wszystkim i za wsparcie finansowe (poszło dzisiaj co trzeba na konto). Mam nadzieję, że wreszcie uda ci się "pokonać" FmSynth :) .
Mordimer i Alt - dzięki za kilka rundeK w MKII. Gdyby nie to, w nic bym nie zagrał - tyle było roboty przy sprzęcie

.
Doman - jak to się stało, że nie popieściłem kapeluszem mumunka ?
Skiba - dzięki za cynk na sprzęt. Zapomnieliśmy o nr telefonów do siebie. Ja jestem chętny na kontroler i RAM, ale to w maju. Możemy razem zamówić (mam konto paypal jakby co).
Newguru - jak uda mi się uruchomić tę przejściówkę i CF-kę dam znać. na razie oprócz wykrycia pojemności i nazwy karty nic więcej nie mogę zrobić - nie chce formatować. Sprawa wygląda na trudną (zresztą jak wszystko co ma związek z moim kontrolerem od A500+

)
Bacus10 i Daniel dajcie znać jak z tym MIDI załatwiamy.
Sunday - nawet nie odpaliłem Shadowka 3, a takie miałem ambitne plany

. Dzięki za pokazanie Darkmere i Astral - fajnie, że obie działają na mojej A500+ . Następnym razem może wreszcie pogramy... .
Norbert - gdzieś ty mi umknął? Gadaliśmy chwilę przy moim sprzęcie i żeś się zapadł pod ziemię...

.
Reszta ludzi jeszcze raz dzięki za przybycie. W tym zamieszaniu, mimo że zabrałem aparat i kamerę to zrobiłem raptem z 5 zdjęć. Wszystko przez zakręcenie przy sprzęcie. świadczy to tylko o tym jak było to owocne party :) . Dlatego pierwszy raz nie będzie mojej fotorelacji. Zamieszczę za to fotorelację Mr Mata, który nie zawiódł i jak przystało na rasowego dziennikarza prasy Amigowej - uwiecznił imprezę na swoim aparacie. Dzięki Mr Mat za wsparcie medialne !
Pozdrawiam wszystkich,
Azz