Dziękuję wszystkim za przybycie.
Zdziwiłem się, że na koniec imprezy kiedy sprzątaliśmy z Alfem i Mordimerem tak mało rzeczy zapomnieliście - postęp!
Z rzeczy znalezionych:
- rozgałęziacz-listwa prądowa (taka na trzy gniazdka klejona taśmą),
- Kabel VGA-VGA
- kabel zasilania ATX (czarny).
Moja wrażenia:
Jak zwykle było fajnie i amigowo. Mnóstwo sprzętu i sporo dzieciaków uczestników (w szczycie naliczyłem ze sześć sztuk

)
Fajnie było zobaczyć znajome twarze. Oprócz myszki do CDTV (dzięki Jacenty za przyciski i Dolek za diagnozę), sprawdziłem cały sprzęt jaki chciałem. Tutaj mega specjalne podziękowania dla (chronologicznie):
Dolek:
Za sprawdzenie myszki od CDTV i dwóch kabli null-modem Amiga-Amiga. Wreszcie będę mógł wymieniać dane między A500+ i A1200.
Jacenty:
Za przyciski do myszki CDTV - będzie jak znalazł na wymianę.
Alt:
Za naprawienie i tuningowanie moich diod LED od A1200. Dzięki temu zostało spełnione moje małe fiku-miku na punkcie A1200.
Poniżej dowód

:
link
link2
Musiałem uruchomić jednocześnie VirusZ i formatowanie dyskietki, żeby uwiecznić wszystkie diody

.
I taki komentarz ode mnie jeszcze. Alt naprawdę wywijasz tą lutownicą - chciałbym mieć takiego skilla w tej materii

.
Dolek super prezentacja jak można zastosować Amigę w praktyce. Układ sterowania... kolejką elektryczną - super sprawa! Będzie na fotorelacji, którą zaraz dodam.
Wali7 - szacun, że ci się chce tworzyć to dzieło amigowe

. Z tym rozszerzeniem 68060 na gniazdo procesora to serio - pomyśl o tym bo to nadzieja dla nas wszystkich i do tego niezły biznesik dla ciebie.
Jeszcze raz dziękuję za wszystko, za wspólne rozmowy i mile spędzony czas. MrMat czekam na fotorelację z tej imprezy bo sporo fotek nacykałeś, w tym jak Alt wymienia diodki

. Dziękuję ci też za płytę ze zdjęciami.
Moja skromna fotorelacja
FOTORELACJA
Pozdrawiam i do zobaczenia w maju 2015r.
Azz
Ostatnia aktualizacja: 08.02.2015 18:55:38 przez Azzorek
Ostatnia aktualizacja: 08.02.2015 19:00:05 przez Azzorek
Ostatnia aktualizacja: 08.02.2015 19:00:44 przez Azzorek
Ostatnia aktualizacja: 08.02.2015 19:12:41 przez Azzorek