Jack:
> Weź, weź zx.
-------------------
No więc właśnie tak myślałem, że ostatnio miałem tego killera A500 (który z resztą okazał się niekoniecznie miejscami TAK szybki, jakbyśmy się po nim spodziewali, hahaha), ale i tak było miło zobaczyć na pasku 132Mb RAMu itp), ale wszystko inne, co pozostało (również do pracy, fakt), to A500+ 10Mb chyba no i A1200 10Mb, co już jest nie tyle standardem, co raczej prawdopodobnie poniżej standardu (choooooooooociaż - jak dla mnie, to działa zajebiście), toteż pomyślałem, że skoro i tak każdy będzie miał jakąś A, to może dla yay wezmę coś z Matiuszki Rosiji.
Jack / Wojt:
Obawiam się, że tak naprawdę nic na CD nie robię (raz chyba był wyjątek dla Atari 800XL), bo nie chciałbym ludzi naciągać na kasę na coś, co i tak "luzem" leży na sieci
http://yerzmyey.i-demo.pl/ chyba byłoby to z deka podejrzane. ;)
Creonix:
Tak - to jest jedyna opcja, gdy naciągam ludzi na kasę na coś, co i tak już "luzem" leży na sieci. :) Ale przyznam, że jestem wielki fanem tego nośnika i pomyślałem, że byłoby fajnie poświęcić trochę kasy dla czegoś MOD-owo/Sinclairowego. (Może w tym roku będzie coś Atari 32bit, ale zamówienie 100 kaset z poligrafią kosztuje ok. 900-1000 zł, więc to raczej pokaźny wydatek dla takiego biedaka, jak ja).
Za tym to w ogóle jest zabawna historia, bo przeglądnąłem wtedy Internet za firmami, które wykonują taką produkcję w PL - niektóre jeszcze miały kasetowe info na sieci, ale w rozmowach telefonicznych już informowały, że to niedopatrzenie, bo kwestia jest nieaktualna.
No i........... ostatnia w Polsce firma kasetowa okazała się być usytuowana..... dwa przystanki tramwajowe od mojego bloku, hahahahahahhahahahaha. :)
Tych kaset to zostało może ze 4 już, czy coś, ale mogę w sumie wziąć, heh.
Juen:
Jeżeli coś ukradłem, będąc w alkoholowym ciągu :) to wpadnij na imprezę - rozliczymy się od razu.