[#14]
Re: [zbiorka] materialy promocyjne - Pixel Heaven + inne imprezy
Ignorowany przez 30 użytkowników
@adam_mierzwa,
post #11
Dotychczasowe formy promocji nie sprawdziły się. (...)
No musi być inaczej żeby było lepiej, muszą być działania których jeszcze nie było, bo to co było nie dało efektów. (...)
A nie "jest Google, kto chce to poczyta". No nie wpisze, nie wejdzie, niestety.
Otóż to. A wiecie, co jest najlepszą, sprawdzoną przez wieki i (w większości przypadków) wzbudzającą zainteresowanie formą promocji? Otóż - ŁADNE PANIE.

A do tego browar, o którym wspominałem już dziś na gadaczu, pisząc o tym, jak to Trevor u[to]pił sprawę przez wpakowanie piniendzów w kolejny sprzęt, który poskutkował tylko dalszą fragmentacją środowiska i który to i tak prędzej czy później odejdzie do lamusa, podczas gdy takie browary trwają przez wieki, a przy tym jednoczą zamiast dzielić.
Teraz zastanówcie się, na którym miejscu w googlach może być "Amiga", a na którym "ładne panie" (tudzież różne pochodne frazy).
W sumie jedyny minus wdrożenia ładnych pań do środowiska Amigi jest taki, że wtedy piękniejsze połówki mogą przestać patrzeć na nasze chobbi przychylnym wzrokiem. Ale ja nie mam piękniejszych połówek, to nie mój problem.
Żeby nie było, że moje słowa są bez pokrycia - pierwszym z brzegu, stosowanym w szerokim zakresie przykładem - brzydkie słowo - wykorzystania ładnych pań do promocji towaru jest zawód hostessy.
To moje 0,03 PLN (z lekkim przymrużeniem oka, o takim, o: "

"). Dziękuję i proszę o nie dancing banana.