Wątek zamknięty
[#61] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@Adinfo, post #60

Ooooo, ciekawe co autor miał na myśli
1
[#62] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@wali7, post #10

taki mężczyzna statystycznie

A ja domagam się walki o równouprawnienie dla mężczyzn. W tym fimie
widac, kto ma fory!

[#63] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@sordan, post #1

Witam wszystkich,

Dzięki uprzejmości starego znajomego dowiedziałem się, dlaczego zostałem wyrzucony z Sordnowego Discorda bez podania przyczyny…

Przyznaję, że mam trudny charakter i bywam porywczy, ale daleko mi do hejtowania imprezy RAM z jakichś lewych kont. Wygląda na to, że ktoś tu pomylił adres – nie jestem takim "wujem", za jakiego mnie uznaliście. Jeśli mam do kogoś problem, mówię i piszę wprost – kto mnie zna, ten wie. Szukajcie dalej.

Pozdrawiam,
dez3

Ostatnia aktualizacja: 09.02.2025 13:38:15 przez dezIII
10
[#64] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@dezIII, post #63

Ooo taki konkret otwartym tekstem to ja rozumiem ok, racjaOK
1
[#65] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@dezIII, post #63

Jeśli mam do kogoś problem, mówię i piszę wprost

Hmmm ja ogólnie nie wiem do tej pory, skąd ten problem się wziął, toteż zgłaszam uwagę.

Jednak z czasem, straciło to dla mnie większe znaczenie, ostateczne wyjaśnienie tegoż.

Ale napisałem dla porządku, skoro mnie wywołałeś do tablicy.
[#66] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@sordan, post #1

impreza sie jeszcze nie zaczela a juz sa pierwsze zgony...

[youtube]https://www.youtube.com/shorts/h6kpBjJga1A[/youtube]
[#67] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@selur, post #66

Po wklejeniu linku yt, a przed wysłaniem posta, klikamy na "Podgląd", i wiemy czy się uda
1
[#68] Re: Zaproszenie na retro imprezę RAM #2 - Pawłowice śląskie, 12-14 kwiecień 2024

@selur, post #66

Impreza się już dawno zaczęła i dawno skończyła dlatego, że piszecie w złym wątku sprzed roku.

Natomiast impreza RAM #3, która się jeszcze nie zaczęła jest tutaj ;) link
5
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem