kategoria: AmiParty
[#61] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@amigachelm, post #60

Jak cos: https://www.wesendit.com/dl/lEkPTiZkPL7Kzb7BK
2
[#62] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@stefkos, post #61

Najpóźniej do jutra wrzucimy prace z compo jak i wyniki.

Narazie regeneracja po bardzo intensywnych 4 dniach.

Dziękuję wszystkim za przybycie jak i czynny udział :)

Było cudownie :)
8
[#63] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Mariodj, post #62

modki mozna juz posluchac na impie w last songs
3
[#64] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@juen, post #63

I to jest dobra wiadomosc :)
2
[#65] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@juen, post #63

Tak jest modki poleciały przez Palucha do mekki modkowej :)
4
[#66] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@stefkos, post #61

I dwie produkcje są już na YT:

Produkcja grupy Harverster (Stefkos, Dakti), która zajęła I miejsce oczywiście w demo compo - 9teens:

I slideshow od CHAL upamiętniający historię 20 lat AmiParty:

[#67] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@amigachelm, post #66

Zapraszam do obejrzenia kolejnego demka (grupy CrapTeam), które zajęło III miejsce - Bishob by Weyland Corp:

Pozostałe trzy pojawią się tutaj online już jutro !!!

Wyniki wszystkich kompotów zostały już opublikowane na demozoo.org - AmiParty 35
[#68] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@amigachelm, post #67

Nooo, Panowie, tyle prodek! Zajebiście!

Widzę, że gwiazdą imprezy był Dakti :)

Bohaterom - prospekt i chałwa.
8
[#69] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Mariodj, post #62

compoty naprawde dobrej jakości
2
[#70] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@michal_zukowski, post #69

Wszystkie prace można pobrać pod lineczką

click - AmiParty35 stuff - click

No i oczywiście wyniki które w mgnieniu oka Mandi wrzucił na Demozoo

click - AmiParty35 wyniki - click

Działo się oj działo :)
Ilość prac jak i ich jakość, coś pięknego.
Licytacje dla SirLeo. No tutaj pobiliśmy swój poprzedni bardzo dobry wynik i wyszło coś niespełna 8k. Brawo wy i brawo my :)

Wielkie podziękowania dla naszych darczyńców.

CSLab, RastPort, Lotharek, ArchiTech, EnJoy3D, Jack, Dorian3D, Taurus, MariuszK, Juen, Mandi, Eldream, Jericho, Mario, SirLucas, Amiga Kocham / Stoopi, PUSTELNIA, Benek, Tomuś & Sordan i zapewne jeszcze kilka osób które gdzieś mi z pamięci uleciały.

Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim i za wszystko i do szybkiego :)

Ostatnia aktualizacja: 17.03.2026 03:36:27 przez Mariodj

Ostatnia aktualizacja: 17.03.2026 03:41:20 przez Mariodj
10
[#71] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Mariodj, post #70

I są już do obejrzenia trzy brakujące produkcje:

II miejsce grupy Free Electrons (Charon & Dakti) - Neon Donut:

Stoopi, Jojo073 & Eightmb - Slideshow Amiga Now:

Intro Speccy.PL Party 2026 Invite:

[#72] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@amigachelm, post #71

Bardzo dobre dema. Naprawdę świetne demo compo .
7
[#73] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@amigachelm, post #71

Super prodki , dzieje się , Dakti i Charon dzięki za pozdrowienia , Amiga Rulez !!
3
[#74] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@amigachelm, post #71

Przepakowałem wszystko i wrzuciłem we wtorek na scene.org i amigascne.org - do końca tygodnia powinni się z tym uporać.

Taurus, zauważyłem, że na Pouecie stworzyłeś nowe party zamiast po prostu podpiąć te dema pod tegoroczną edycję AmiParty. Lepiej chyba trzymać się starej nazwy?

Virago - w Twoim kawałku ze Streaming compo jeden kanał jest praktycznie niesłyszalny, wygląda na błąd przy renderze. Przed uploadem przerobiłem go na mono - mam nadzieję, że nie masz nic przeciw?
3
[#75] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Jazzcat, post #74

Paczam na pouet i widze ze sie burdelik zrobil.
Demo zostalo nazwane 7Teens a nazywa sie 9Teens (nawiazanie do lat 90, lat mlodzienczych)... gosc zaraportowal jakis blad piszac o innym demie (w komentarzach).
[#76] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Mariodj, post #70

I ja wszystkim serdecznie dziękuję!
Nadal jestem w szoku, ale nie nie, nie leżę gdzieś w rowie i nie trzeba mnie szukać... :D Ale cenzura PPA nie pozwalała mi komentować na żywo, więc przemilczałem, dzisiaj jakiś normalniejszy jestem, zatem ludzie, nie no, staremu ciulowi po 50-tce takie numery robić!? No znowu mi słów brakuje... i ta cenzura...

Dzięki wielkie!
lew
10
[#77] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@SirLEO, post #76

Jakbys byl w rowie to bysmy Cie podniesli :) Swoich sie nie zostawia na szlaku :)
3
[#78] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Jazzcat, post #74

Taurus, zauważyłem, że na Pouecie stworzyłeś nowe party zamiast po prostu podpiąć te dema pod tegoroczną edycję AmiParty. Lepiej chyba trzymać się starej nazwy?

Dzięki za czujność. Taurus już napisał do admina o usunięcie i ma zostać po staremu :)
1
[#79] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@SirLEO, post #76

Cała przyjemność po naszej stronie :)
1
[#80] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Jazzcat, post #74

Hej Jazzcat

Dzięki wielkie za poprawkę do mono. Obstawiam, że problemem przy zgrywaniu były kable.
Ogólnie mój kawałek w tym compo to niesamowita kombinacja usterek i przypadków murphiego :)
Mono, za cicho i nie wszedł na votkę.
Na początku nagrania słychać przypadkowy dźwięk będący wynikiem rzutu słuchawek na klawiaturę syntezatora :)
Dodatkowo tak się sfokusowałem na pliku wave, że wychodząc na AmiParty nie zrobiłem save w sekwencerze... i dlatego nawet nie zreprodukuję przyczyny automagiczniego zniknięcia basu z pierwszych taktów aranżacji.

Co do samego party to wielkie podziękowania dla brygady CHAL za coraz doskonalszą organizację oraz wszystkich uczestników za to że tworzą to wydarzenie. Z racji opieki nad młodszym pokoleniem byłem tylko kilka godzin ale i tak było wyśmienicie.

Ostatnia aktualizacja: 20.03.2026 01:43:50 przez virago
8
[#81] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@virago, post #80

sprzęt na AP link
6
[#82] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@JacK_Swidnik, post #81

recenzja:
2
[#83] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Mariodj, post #1

Mili Państwo
AmiParty na zaproszenie Voyager było na ReplayFest w Warszawie i co nieco poopowiadało :)
Oto link do filmu
link
3
[#84] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Mariodj, post #70

Czas odgrzebać stary wątek (bo czemu by nie?) i podrzucić jeszcze link od siebie z produkcjami: AmiParty 35.
Ze względu na to, że było to i dla mnie AmiParty jubileuszowe (mijało akurat 10 lat odkąd przyjeżdżam) to postanowiłem tym razem dać same stare kawałki z moich archiwów (do czego zainspirował mnie przed laty Dakti, który w 2017 dał swoje klasyki z lat 90.).
A ponieważ Wild Compo tym razem się nie odbyło, to mój multichannel (Rainy March In 2015) będzie miał swoją premierę na tym albumie właśnie, bo co będziemy czekać na kolejne kompoty?

Niestety oba moje kawałki, które poleciały na AP, brzmiały tam raczej średnio (są to jednak nienajlepiej wyprodukowane starocia), to mam nadzieję, że w zaciszu domowym zagrają one lepiej - wpadajcie posłuchać, jak macie ochotę
4
[#85] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@Magnetic-Fox, post #84

No i świetnie się słucha ok, racjaOK
3
[#86] Re: AmiParty 35 / 20 Lecie / Compo is coming

@BULI, post #85

Cieszę się. Dziękuję Ci bardzo
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem