W odpowiedzi na komentarz
a userzy monitorow Optiview nazywali swoje cacka Hyundaiami. Dlatego nieco dziwi mnie uporczywe nazywanie AONE, teronami.
Mój Dell (monitor 17", trinitron, 1726-T-HS) w rzeczywistości jest Soniaczem. Posiada wewnątrz oryginalne hassis SONY, oryginalny kineskop SONY, i oryginalne elementy SONY. Czy wobec tego nazywanie go monitorem SONY jest kłamstwem?
Nalepka naklejona na tym monitorze zmieniła go w coś innego?
Czy to samo hassis przełożone do obudowy SONY automatycznie z tego samego hassis tworzy monitor SONY? Czy może jest to tylko hassis SONY przełożone z obudowy Della do obudowy SONY?
b) Nie podsylaj mi wynikow testow, gdyz mam powody aby przypuszczac iz testy zostaly wykonane w sposob nieobiektywny.
Mógłbyś tak mówić, np. gdybyś sam napisał program testujący, i nie udostępnił do niego źródeł, celem przekompilowania go na konkurencyją platformę. Albo gdybyś opierał się przy testach, które faworyzują jedno rozwiązanie sprzętowo-programowe nad inne, i które nie są możliwe do zweryfikowania przez każdego, kto tego chce.
c) Nie podsylaj mi tez filmow, bo wiem ze zostaly one odpowiednio zmontowane, tak aby ukryc niewygodne dla pegaza fakty
Czy kiedykolwiek padały takie oskarżenia przeciwko filmom pokazującym OS4 w akcji? Nie przypominam sobie jakoś. Owszem - były opinie które określały tragiczną jakość tych filmów, albo to, że nie pokazuje się na nich niczego konkretnego, bądź odkrywczego.
Niesety prawdziwe, tak zawsze reagujecie przy porownaniach A1 konta Peg.
Facet, spróbuj, chociaż przez chwilę
SPRÓBUJ spojrzeć na sprawę nie jako użytkownik AmigaOne/OS4, chociaż odrobinę bardziej obiektywnie...