Komentowana treść: Plebiscyt na najlepszą stronę
[#31] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Ej ludzie co jest z WIN i Opera nie da sie glosowac co nacisne na oddaj glos to mnie wraca do strony glownej kto jeszcze ma takie problemy mam nadzieje za z IB da sie glosowac bo jutro wracam do domu do pegaza i chcialbym na nim zaglosowac
[#32] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@Pawel, post #31

W odpowiedzi na komentarz #31

Sprobuj wylaczyc firewalla (no chyba ze masz na serwerze no to moze byc problem).
[#33] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@R-Tea, post #20

W odpowiedzi na komentarz #20

Partyjny Portal Amigowy
[#34] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@shg, post #33

W odpowiedzi na komentarz #33

To miała być odpowiedź na numer 7

Ale jak się jedną ręką dłubie w nosie, drugą w uchu, a nogą próbuje podrapać po głowie, to tak wychodzi
[#35] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@conrad, post #32

W odpowiedzi na komentarz #32

Faktycznie firewalla wyaczylem i dalo sie zaglosowac, dzieki.
[#36] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
jak na razie chyba dobrze nam idzie, nie?
[#37] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@R-Tea, post #36

W odpowiedzi na komentarz #36

Narazie miejsce 3 ale bedzie lepiej :)
[#38] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Mam nadzieje ze zadne animgify czy tleny w ostatecznym rozrachunku nie beda przed nami. Nie zapominajcie ze smsami tez mozna sie bawic (RI 3010 pod numer 7037). Nie badzcie sknerami -to tylko 50 groszy :D
[#39] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@conrad, post #38

W odpowiedzi na komentarz #38

tylko, ze do tego to czeba miec komure :)))
[#40] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Tylko 51 glosow? Ludzie, przeciez stac nas na wiecej! :)
[#41] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
GŁOS NIE ZOSTAŁ ZALICZONY. Ciekawe ile dziś amigowców modemowców nie mogło oddać głosu bo już wcześniej jakiś amigowiec z tego IP oddał głos na PPA. Sprawdzałem teraz przez onetkonekt i lipa dostałem przydzielony ten sam IP: 62.29.210.97 co wcześniej już nawet dwie inne osoby :( bo został na dziś tylko jeden głos sux. Jeszcze muszę sprawdzić czy da sie wysłać z prywatnej bramki sms bo tam są zwroty
[#42] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
DZIĘKUJEMY ZA POTWIERDZENIE GŁOSU. :D
[#43] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Oj nie podoba mi sie to. Znowu trzecie miejsce i ponad 20 glosow straty do tlenu (skad w ciagu 15 minut tyle uzbierali to nie wiem )
[#44] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
IP: iNETU i lipa czyli energis
[#45] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
sesemesy sa bez ograniczeń prawda? :)
[#46] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@R-Tea, post #45

W odpowiedzi na komentarz #45

Musisz sam sprawdzić bo nic o tym nie piszą,

tylko jest jedno ale jak pisze poniżej ;)

Aby zagłosować na:

Strona społeczności amigowej

wyślij SMSa pod numer 7037(0,50zł+VAT) o treści: RI 3010

Otrzymasz SMSa zwrotnego potwierdzającego oddanie głosu.

Liczba głosów oddanych na stronę przez SMS nie może być większa niż liczba głosów przez Internet.
[#47] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
- UWAGA DLA GŁOSUJĄCYCH PRZEWIDZIANE SĄ NAGRODY -
[#48] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Drugie miejsce jest dobrze, mamy nowy dzien i koloejne 80 glosow mozna oddac:D , szkoda tylko ze liczbna glosow nie pokrywa sie z licznikiem odwiedzin nawet w polowie wtedy na pewno nysmy wygrali

:D
[#49] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@Pawel, post #48

W odpowiedzi na komentarz #48

No wlasnie tez sie nad tym zastanawialem. Ale tu jest raczej tak ze jak whodzisz w ciagu dnia kilka razy to licznik rosnie. Nie zalezy to chyba od IP. A tak wogole to ciekawe ile ppa ma zarejestrowanych uzytkownikow...
[#50] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@conrad, post #49

W odpowiedzi na komentarz #49

Nie zalezy to chyba od IP

Z tego co wiem, zależy od IP. Dużo osób wchodzi jednak z domu i z pracy. A to już dwa różne IP.
[#51] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@mailman, post #50

W odpowiedzi na komentarz #50

Są też taki osoby jak ja co wchodzą kilka razy dziennie jak ja a mając zmienne Ip za kazdym razem jestem widziany jako inna osoba i podbijam lcznik. Jednak i tak uważam gdyby ten licznik odwiedzin podzielił na 2 to otrzymałoby sie faktycznaliczbe osób odwiedzających ppa co i tak jest duzo więcej niz głosów oddanych
[#52] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Rzućcie okiem na największego jak na razie konkurenta (i forum na tej stronie) tlen4you. Kogoś na forum ciarki przeszły ;) i pomyślał, że Pegasos to "Pegasus"
[#53] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
JEST PIERWSZE MIEJSCE!!!Tylko teraz nie dac sie dogonic...
[#54] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@grxmrx, post #52

W odpowiedzi na komentarz #52

A moze by ich ktos wyprowadzil z bledu bo niechce mi sie rejestrowac tylko po to? :) Ewentualnie wieczorem jak do domu dojade to ich postaram sie oswiecic
[#55] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Ok, zaglosowalem przez siec wczoraj raz, dzisiaj raz i przed chwila wyslalem 2 SMSy. Na pochybel!
[#56] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@MDW, post #55

W odpowiedzi na komentarz #55

Jesli dobrze pamietam to jakis czas temu mowiles, ze Tobie w komorce funkcje dzwonienia sa niepotrzebne, wystarczy tylko uruchamianie gier. Widac, za sprawa PPA masz wreszcie jakies zastosowanie dla funkcji komunikacyjnych w komorce
[#57] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@marcik, post #56

W odpowiedzi na komentarz #56

Od jakiegos czasu mam do kogo SMSy wysylac. ;) Ale rzeczywiscie przez 1.5 roku uzywalem telefonu jako notatnika, budzika, konsolki do gier, czasem aparatu (bleee ta jakosc), przypominajki i przede wszystkim urzadzenia do testowania tego co napisalem na Mophuna (bo emulator to emulator - przekonalem sie wiele razy). Zeby bylo smiesznie to nawet mam dwa telefony. Jak na kogos kto nie telefonuje to troche duzo. :)
[#58] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę
Nie spac! Glosowac! ;)
[#59] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #46

W odpowiedzi na komentarz #46

Liczba głosów oddanych na stronę przez SMS nie może być większa niż liczba głosów przez Internet.

czyli możliwa jest DYSKWALIFIKACJA jak policzą że głosów telefinicznych jest choćby o 1 więcej niz tych internetowych ?!

jeśli tak, to biada nam, bo ja wysłałem kilka extra sesemesów - przyznaję się bez bicia
jesli przegramu mimo przeważającej liczby głosów, będziecie mogli mnie zlinczować na najbliższym AM
[#60] Re: Plebiscyt na najlepszą stronę

@R-Tea, post #59

W odpowiedzi na komentarz #59

Nic nie grozi! Najlepiej sprawdzać przed wysłaniem smsa na stronie z konkursem, czy przy PPA jest aktywne głosowanie przez smsa, jeśli liczba przekroczy, to po prostu nie będzie takiej możliwości, dopóki nie dojda nowe głosy przez neta. To tylko taka autoblokada. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem