Komentowana treść: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha
[#31] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@Sventevith, post #30

znowu twoje brednie wyslane z palca tak samo jak amifana. nie macie tego ale uwazacie ze jest lepsze. do tego co niektorzy wielcy programisci. Coz milej zabawy zaraz po "when its done".
[#32] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@Sventevith, post #30

kwesta kilku miesiecy.

Już od ładnych kilku lat dogonienie MOS-a przez OS4 jest "kwestią kilku miesięcy". A przez te kilka miesięcy MOS uważasz będzie stał w miejscu?
[#33] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@stefkos, post #31

Brednie wyssane z palca tutaj to tylko ty opowiadasz.
[#34] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@Grzegorz Kraszewski, post #32

"kilka miesięcy" czyli do grudnia bo z zapowiedzi wygłaszanych przez obeznanych w temacie wynika, że w grudniu (2005) ma wyjść pełna wersja.

Wtedy każdy będzie mógł sobie porównać AmigaOS4 z najnowszą dostępną wersją MOSa.
[#35] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #34

No to o co właściwie się sprzeczacie - za mało adrenaliny, czy co? Grudzień już nie tak daleko, poczekamy, zobaczymy. Już sobie w kalendarzu zaznaczyłem aby nie zapomnieć - pogadamy w grudniu
[#36] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #34

gdzie jest nova? wogole kiedy mialbyc o54? heh..zreszta EOT z toba, to ty czekasz nie ja. pamietaj tez ze to ty uczepiles sie newsowi o mosowym oprogramowaniu. czyzby tak ci zal bylo ze mos ma wiecej oprogramowania. zobacz chocby ppa, zobacz jakie sa newsy z przeciagu ostatnich miesiecy. 054 znow jest w plecy i tyle
[#37] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@stefkos, post #36

AmigaOS w plecy? Chyba żartujesz

Jak na razie to tobie czagoś żal, że się rzucasz i nie możesz znieść nawet jednego negatywnego komentarza na temat swojego wspaniałego MOSa.
[#38] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha
Uprzejmie donoszę, że pod tym samym linkiem jest już dostępna wersja 0.2 z poprawionym resolvingiem DNS i kilkoma innymi błędami. Ssajcie!! :D
[#39] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #37

Wyślij go na psychoterapię.
[#40] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@MinisterQ, post #39

Już ustaliliśmy, że psychoterapii to właśnie ty potrzebujesz więc nie wciągaj innych w swoją chorobę.
[#41] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #40

Jak bedzie to psychoterapia wganiatajaca w krzeslo to popieram!
[#42] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #40

Znaczy Ty ustaliłeś i kto jeszcze? ;)
[#43] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@MinisterQ, post #42

Nie wiesz - "jest nas dwóch: ja i mój brzuch..."
[#44] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@MinisterQ, post #42

No oczywiście ty
[#45] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@MaaG^dA, post #43

Zaczynają się niskie zagrywki takie jak do Mufy w stylu "jego wysokość Mufa" itd.

No ale czego się można po MOS-owcach spodziewać (dobrze, że to tylko odsetek MOS-owiec się tak zachowuje ale niestety właśnie tacy są najbardziej krzykliwi).
[#46] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #45

Taaaak, osoba wysylajaca na psychoterapie narzeka na niskie zagrywki ;)
[#47] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha
Moze by ktos napisal wreszcie cos na temat? Tzn. jak sie sprawuje ten nowy stos - teraz juz mozna go solidniej potestowac, bo juz dzialaja DNS-y...
[#48] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #45

To są konsekwencje Twoich poprzednich zachowań.

Tak, jestem złośliwy, można to spokojnie tak okreslić.

A co do zachowania tzw. "Mosowiec" - to wybacz, ale nie przypominam sobie by ktokolwiek ze zwolenników motyla wysyłał swojego adwersarza do psychoanalityka...

A od Was, kulturalnych, nie raz można było takie fajne rzeczy przeczytać. A to psychoanalityk, a to inny specjalista...

I tak, to my jazgoczemy. Wy siedzicie cicho. Zwłaszcza Ty, jako codzienny użytkownik OS4. Nieprawdaż? ;)
[#49] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #45

Zaczynają się niskie zagrywki takie jak do Mufy w stylu "jego wysokość Mufa" itd.

czytam, czytam i doczytać się jakoś nie mogę.. możesz mi łakawie wskazać gdzie coś takiego napisałem ? (nawet w odniesieniu do Mufy)

No ale czego się można po MOS-owcach spodziewać

no właśnie czego ? że mogą dalej wypuszczać wersje swoich programów dla OS3.x i OS4.x ? Że mogą wpólnie tworzyć nowe wersje oprogramowania ? Że dobrze im ta współpraca wychodzi (z pożytkiem dla każdej ze stron ?

eee.. nie przecież to nie możliwe

btw. o ile mnie pamięć nie myli to MiniQ mosowcą nie jest (chyba że z przekonania)
[#50] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@MinisterQ, post #48

aa mosowca mosowca!:)
[#51] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha
Gdzie byli admini strony jak ja byłem na praktyce? Spali?

Z drugiej strony prośby do nawzajem karmiących się trolli nie skutkują, to może już czas na groźby albo jeszcze więcej?

Wtedy zapanuje ład i porządek.

[#52] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@grxmrx, post #51

Ale wtedy będzie nudno jak na execu

[#53] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha
Może już starczy tych przepychanek i przytyków? Piszę to do wszystkich.
[#54] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@stefkos, post #31

Jak zwykle Twoja wypowiedz poparta stalowymi argumentami
[#55] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@MinisterQ, post #48

A co do zachowania tzw. "Mosowiec" - to wybacz, ale nie przypominam sobie by ktokolwiek ze zwolenników motyla wysyłał swojego adwersarza do psychoanalityka...

Nie, bo "wy" zaczynacie od razu z "grubej rury". W końcu na podstawie czegoś powstał słynny baner na Execu.
[#56] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@MaaG^dA, post #49

o ile mnie pamięć nie myli to MiniQ mosowcą nie jest

Sprawdz na PAUbase - jak byk P******II G3600
[#57] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha
Niezla komedia
[#58] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@amigafan, post #55

W końcu na podstawie czegoś powstał słynny baner na Execu.

Słynny banner jest przecież dziełem redakcji eXeca (nawet domyślam się kogo konkretnie, ale pewności nie mam, więc mniejsza z tym). Powstał z niespełnionych ambicji i chęci odreagowania frustracji. Zwróć uwagę na treści, które ów baner propagował. To nie była rzeczowa polemika, po prostu pewną grupę osób obrzucono wyzwiskami. Pojawiający się na końcu napis "magazyn kulturalny" był gorzko ironiczny w tym kontekście. Dyskusje na podobnie żenującym, niskim poziomie pojawiają się i na PPA, toczą je jednak czytelnicy (zresztą grxmrx pewnie zrobi z tym porządek wkrótce), natomiast rzeczony baner był dziełem redakcji eXeca i został zaaprobowany przez właściciela portalu. Jak to świadczy o poziomie etycznym tychże osób? Odpowiedz sobie sam. Na szczęście ekipa eXeca zrozumiała chyba, że bannerem więcej mówią o sobie niż o PPA i został on zdjęty.

[#59] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@stefkos, post #5

No to może jakąś sporą listę takich sytuacji podasz?

[#60] Re: Natywny Stos TCP/IP dla MorphOS-a - pierwsza alpha

@smith, post #59

slynny juz "dvplayer" i to nie ze wzgledu na to ze jest super.

czyz to nie jest prosty przyklad jak mozna krasc czyjas prace i jeszcze ja sprzedawac?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem