Komentowana treść: Ami Party
[#61] Re: Ami Party

@quaint, post #60

jezli chcialby jechac=jezeli chcialbys jechac
[#62] Re: Ami Party

@rzookol, post #58

Zastanawiałem się nad tym .. Ale może niech nas tam lepiej zobaczą . ( Pozdrowienia dla właścicieli lokalu ) . A dopiero przy następnej imprezie da się info :)
[#63] Re: Ami Party
Jedzie ktos moze z okolic Oswiecimia lub w trakcie podrozy zachaczyl by o Oswiecim?

[#64] Re: Ami Party

@grxmrx, post #59

Tak tak, na pewno by Ci sie nie udało. Pociąg by się wykoleił albo gumę złapał.
[#65] Re: Ami Party

@MinisterQ, post #64

Czemu dręczysz kolegę? :P
[#66] Re: Ami Party

@MinisterQ, post #64

jak pociong morze słapać gumę ??
[#67] Re: Ami Party

@rzookol, post #66

PIKO :P
[#68] Re: Ami Party

@Drako^lM, post #62

A po co czekać ? Faktycznie daleko nie ma...;)
[#69] Re: Ami Party

@uran, post #15

Właściwie u mnie też to zależy głównie od takich czynników, więc nie wiem czy wogóle bym jechał.

Chciałem wstępnie zobaczyć jakie są możliwości. ;)
[#70] Re: Ami Party

@Grzegorz Kraszewski, post #57

Słuchaj, My pewnie wozem będziem jechać to myśl usilnie nad wyjazdem do Chełma. Co do konferencji to moze byś coś wygłosił ? Może coś w w okolicach Twego doktoratu ? Jak zapadnę na uczelnię to postaram się złapać Cię, co by szczegóły domówić. Tym razem planujemy coś dwudniowego i sporo większego ale tematyka jak poprzednio - PowerPC. Na sobote popołudniu planujemy wątek amigowy więc wszelakie osobistości i sprzęty z tych klimatów miło widziane. :)
[#71] Re: Ami Party

@Dorrr, post #70

myśl usilnie nad wyjazdem do Chełma.

Tu nic nie ma do myślenia. Do 14:00 jestem 1 kwietnia zajęty. Nie da się tego przesunąć.

Co do konferencji to moze byś coś wygłosił? Może coś w w okolicach Twego doktoratu?

A pewnie, że wygłoszę. Przedstawię założenia Reggae i pokażę jak działa w praktyce.
[#72] Re: Ami Party
Chełm,Chełm... A to w ogóle jeszcze w Polsce jest? ...beztrosko zapytał mieszkamiec Prus Wschodnich
[#73] Re: Ami Party

@LeMan, post #72

Jak widać jeszcze w Polsce :)
[#74] Re: Ami Party

@LeMan, post #72

mylisz się mój drogi. To nie jest Polska.

To już Autonomiczne Księstwo Zachodniej Ukrainy
[#75] Re: Ami Party

@quaint, post #61

Mogę jechać ale jak nie uda mi się załatwić jakiegoś samochodu to

najwyżej pojedziemy pociągiem, bez sprzętu . Co do wyjazdu możemy

sobie już pomału ustalać CO i JAK .

Oczywiście że byłeś ze mną na AM 2004 ( Fordem Fiestą , co nam paliwa

zabrakło w Lodzi ) .

Jak jedziesz ze mną to daj znać i będziemy ustalać szczeguły .

Pozdro.

[#76] Re: Ami Party

@Sir_Lucas, post #74

Nie gnij pały, jesteśmy na Ukrainie,a Wrocek w Rzeszy i co z tego wynika...? Moim zdaniem nic....

Aż sie zastanawiam czy nie wżiąść swojego x86 z BeOS 5.0.3
[#77] Re: Ami Party

@Hugen, post #76

Hmmm, no sam nie wiem, chyba sobie Pegasosa sprawie, sic tylko jak tylko
jakies na rynek wrzuca :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem