[#48]
Re: AmigaOS 4.0 Final Update - artykuł
@amigafan,
post #46
A tobie dali czerwoną kartkę na eXecu czy jak, że tak wpadasz i jadem rzucasz na prawo i lewo pod adresem AmigaOS4?
Zgadles. Z tym ze nie pod adresem OS4, poniewaz jestem zainteresowany tym systemem. Drazni mnie tylko legenda i falsz powielany przez mroczne ksiegi i wiece zakonnikow z nim zwiazanych.
Teraz to sobie chyba jaja robisz
Nie, zjadlem tylko zapiekanke. Na dzisiaj wystarczy. Na noc nie warto duzo jesc :P
Chyba tylko na A1200
Nie mam A4000 i CyberstormaPPC, ale o ile wiem to wlasnie na taki kompie byl testowany MOS. Zdaje sie z karta graficzna CyberVisionPPC oraz mostkiem G-REX i jakims Radkiem albo Voodoo (ale to musza potwierdzic lub zaprzeczyc temu kompetentne osoby).
że nie obsługuje większości hardware`u klasycznych Amig
Albo rybki albo...To, ze nie dziala na Mediatorach, to juz inna bajka. Wystarczy odlaczyc Medka, a raczej podlaczyc dodatkowa karte (BVision/CyberVisionPPC) :)
Wypada tylko pogratulować takiej logiki.
Pomysl. Nie chce kupowac broni nukleranej. Co to za glupi pomysl? Nie chce, nie mam potrzeby, nie pragne. Choc jakbym bardzo chcial, to moglbym kupic cos takiego (chociaz predzej wykrylyby to sluzby bezpieczenstwa niz doszloby do zakupu). Ale jest to jak nabardziej mozliwe. Tylko ze to jest idiotyczne. No War!.
Moge kupic chleb w sklepie, Forda Mustanga r. 1972 na gieldzie, moge kupic uzywanego MIGa lub stary czolg. Ale AOS4 nie moge. Rozumiesz? :)