[#85]
Re: Oświadczenie Hyperion-Entertainment
@fibi,
post #82
- MicroA1 - I (industrial) istnieje i jest kilka osób na AWnet które je posiada.
Wierzę Ci, choć nie potrafię tego zweryfikować. Co jednak nie znaczy, że pisząc komentarz parę postów wyżej kłamałem. Po prostu pomyliłem się na bazie swojej niewiedzy w tym temacie. To nic złego i bynajmniej nie jest powodem ku temu, aby nie mógł takich rzeczy pisać. Widzisz jak prosto kogoś wyprowadzić z błędu? Instytucja moderatora nie służy tym celom (o czym twierdzisz wyżej), a właśnie względna życzliwość ludzi chętnych do tłumaczenia błędów i z drugiej strony chętnych do zrozumienia poprawek.
Czyli jest to Twoja intepretacja a nie dokładne tłumaczenie wiadomosci z stron Ainc.
Na coś zdecydować się trzeba. Jak według Ciebie powinno brzmieć tłumaczenie/interpretacja "power design"? Z chęcią poprawię. Dziwi mnie jednak, że bijesz o to pianę tydzień po fakcie zamiast od razu zgłosić. Poprawiłbym i nie byłoby krzyku. Nie byłoby potencjalnego brednioserialu, których tak nie lubisz. A może jednak liczyłeś na to, aby ewentualną pomyłkę potraktować w przyszłości jako argument przemawiający za kłamstwem? Jak pisałem, nikt tutaj nie jest alfą i omegą. Być może się pomyliłem, ale nikogo nie okłamałem. Nie myli się tylko ten, co nic nie robi... A Ty chyba na takiego pretendujesz.