[#47]
Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
@Krecik,
post #42
Proszę o danie osobnikowi podpisującemu się "Krecik" bana na okres wystarczający na dogłębne przemyslenie tego co napisał w tym wątku.
Uzasadnienie:
- niczym nieuzasadniona agresja słowna wobec wszystkich uczestników zlotu Amizaduszki 2k7
- wcześniejsze wybryki podobnego kalibru (na PPA) wobec użytkowników i developerów Morphosa
- niesmaczne sugestie na temat przebiegu zlotu, tutaj próbka "Gole baby, piwsko, no to sobie zaszalec mozna. Po co tam komputer? Cieplo daje? Kto ma na to przyjsc? Kolejna gola baba, pijak? Sami tez sie rozbieraliscie do naga? Czy tylko na papierze?", czy chociażby "taka Polska wiocha w Krakowie"
- całkowicie dla mnie niezrozumiałe ataki na marcika (Czy ich celem jest zachęcenie go do portowania Sputnika na OS4? Kuriozalne...)
Nie wiem, czym sobie zasłużyliśmy na taki atak kogoś, kto nie tylko nie był na imprezie, ale również publicznie deklarował, że nigdy nie widział Morphosa na oczy.
Co ciekawe, żadna z osób oglądających zdjęcia nie wyciagnęła nawet w części podobnych wniosków. Boli mnie szczególnie to, że publicznie i wyjątkowo złośliwie neguje się cały wkład organizatorów i uczestników Amizaduszek 2k7.
Jestem przekonany, że te szkalujące wypowiedzi mają na celu tylko psucie atmosfery na PPA, wywoływanie kłótni, oraz zniechęcanie do uczestnictwa w naszych przyszłych zlotach, czyli według wszelkich definicji jest to trollowanie. Tak więc, zwracam się z prośbą do administratorów PPA o uniemozliwienie dalszego, publicznego oczerniania nas, czyli o czasowe (albo stałe) zablokowanie konta PPA użytkownika "Krecik".
Ostatnia edycja: 16.11.07 09:13:41