Komentowana treść: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
[#31] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@wali7, post #27

podziekować Rafaelowi

Który w/g tej strony, na imprezę nie dojechał
Takie małe niedopatrzenie - zapomniał o sobie samym ;)
[#32] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Torn, post #31

jak widać na imprezie nie było lustra... :)
trzeba Rafała wkleić z jakiejś innej fotki... o jest, jakby ktoś nie wiedział - Rafał (w środku): http://infra.internetdsl.pl/pic/PICT0835.JPG.html
[#33] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
Gole baby, piwsko, no to sobie zaszalec mozna. Po co tam komputer? Cieplo daje? Kto ma na to przyjsc? Kolejna gola baba, pijak? Sami tez sie rozbieraliscie do naga? Czy tylko na papierze?

Amizaduszki...

Kreciu

Ps. O cycki gole zobaczyl i sie usmial. O ta se cyki na papierze przczepila. Ale fajnie. Smietnik. Bajzel. Burdel.

Ostatnia edycja: 16.11.07 01:12:41

Ostatnia edycja: 16.11.07 01:25:51
[#34] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
O monitor LCD ktos ma i klawiature. LOL. Juz lece do krakowa. Skrzydla sobie przyszyje predzej do karku.

Krecik
[#35] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #33

Jak to napisał Wieszcz:

Jedzą, piją, lulki palą,

Tańce, hulanka, swawola;

Ledwie karczmy nie rozwalą,

Cha cha, chi chi, hejza, hola!

P.S. Krecik - ty tak na serio, czy tylko udajesz, bo już się zupełnie pogubiłem
[#36] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
No no Fotki sa OK:).
I nawet Filmik sie zasysa, tylko czemu tak wolno ? :/.
Marcik i rura no no
Czy bedzie Sputnik Rura Edition ?
[#37] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@wali7, post #35

Na serio. Bo coz ja tam mam zobaczyc?

Ktos spi w pociagu, ktos polozyl jakis kawalek sprzetu na zdjeciu golej baby... ktos sie podnieca inna gola baba.

Jakies zdjecia ekranow, rozmazane... no ja przepraszam ale co to ma byc?

Ale czytajac komentarze to tylko ja mam "problem"... coz...

Kreciu
[#38] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@kwolf, post #36

Facet na rorze tanczy a nie jest w stanie wyslac update na temat jego programu? A ktos tu kiedys pisal ze taki zajety?

Moze tak ktos faceta zapytal czy robi cos poza sciskaniem rurki?

Kreciu
[#39] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #37

brak mi słów... jak ktoś chce znaleźć dziurę w całym, to zawsze znajdzie
lepiej zrezygnuj z amigowania, bo wszystkie zloty (zarówno morphosowe, jak i amigowe wyglądają zupełnie podobne), idź do Tesco, tam miła pani zaoferuje ci serek na wykałaczce,
popijesz soczkiem z naparstka od drugiej pani... słowem miło, przyjemnie, a co najważniejsze, kulturalnie spędzisz czas

P.S. co to znaczy "wysłać update na temat swojego programu"?
z mojej strony EOF
[#40] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@wali7, post #39

Jesli ktos sie deklaruje ze pisze jakis program to milo by bylo raz na jakis czas uslyszec... tak napisalem "cos tam" dziala, mysle ze skoncze za 2 miesiace...

Na szczescie Amigowanie nie polega na zapijaniu sie piwskiem i ogladaniu papierowych piersi.

Dla mnie to jest hobby samo w sobie nie potrzebuje dodatkowych STYMULATOROW. Zreszta zywe kobiety sa bardziej atrakcyjne a dobra ksizaka 100 razy lepsza jak "piwne" zapicie.

Ale zaczynam innym jezykiem pisac cos czuje. Dobranoc.

Kreciu

Ps. WSZYSTKIE w Polsce to sie zgodze - taka Polska wiocha w Krakowie. Na innych zlotach jest poprostu dobrze.

Ostatnia edycja: 16.11.07 02:14:22
[#41] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #40

Nie ma to jak zrobić z siebie po raz kolejny pośmiewisko, prawda, Panie "ekspert od tego czym (nie)jest amigowanie"?
Gdybyś chociaż raz był na imprezie w Krakowie, to byś mógł cokolwiek sensownego, i popartego jakimiś faktami na ten temat powiedzieć. A tak...
Faktycznie - brak słów, jak boga niekocham!
[#42] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@MinisterQ, post #41

Faktycznie - brak słów, jak boga niekocham!

Brak slow to na to co na zdjeciach. Szopa normalnie.

Nie ma to jak zrobić z siebie po raz kolejny pośmiewisko

Posmiewisko to na zdjeciach widac.

to byś mógł cokolwiek sensownego, i popartego jakimiś faktami na ten temat powiedzieć.

Chyba ze wmawiasz mi ze zdjecia to ktos kredkami namalowal, napisane ze przedstawiaja AMIZDUSZKI? Jesli cos innego to po co je zamieszczac pod podpisem AMIZADUSZKI ?

Po co mam na takie "party" jechac, gole baby ogladac, piwa sie napic?

Panie "ekspert od tego czym (nie)jest amigowanie"?

A od kiedy to jakies certyfikaty na Amigowca przyznaja? A co to ma do rzeczy?

Co ma gola baba, piwo do amigowania? Śpioch Śpioch

Kreciu

Ps. A w odpowiedzi na swoj post przeczytaj sobie napis na wlasnej koszulce. Pewnie jak rano wstajesz i w lustro lukniesz to wiesz z kim rozmawiasz.

Ps2. To jak bana dostane?

Ostatnia edycja: 16.11.07 03:36:30

Ostatnia edycja: 16.11.07 03:37:13
[#43] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach Forum Dyskusyjnego treści:
-sprzecznych z prawem,
-wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej i etnicznej
-obscenicznych propagujących przemoc
-uznanych powszechnie za naganne moralnie lub społecznie niewłaściwe
-naruszających zasady netykiety
-szkalujących osoby publiczne

A to po co jest?

Kreciu
[#44] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #43

Kreciu, czy ty nie jesteś czasem z Milicza? ;)
[#45] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@gucio, post #44

Widzę głęboką frustrację i kompletny brat logicznej dedukcji.
Matematycznie to przedstawię może, aczkolwiek nie mam czasu na dokładne pomiary, powiedzmy, że:
ilość osób pijących piwo na Amizaduszkach w stosunku do ilości osób obecnych 3/10
ilość gazet z sesjami pięknych pań: 1
ilość komputerów na sali - ponad 12
ilość zdjęć dotychczas opublikowanych w stosunku do czasu trwania Amizaduszek - stanowczo za mało, aby udało się przeforsować takie dyrdymały opiniotwórcze na temat krakowskiego zlotu.
Próba szykanacji tego spotkania jest wręcz śmieszna chyba dla każdego uczestnika, ale różne są guściki i o nich dłuzej nie mam zamiaru rozmawiać.

P.S. Od strony merytorycznej spotkanie nie zostało szczegółowo opisane, ale to zostawiam osobom bieglejszym ode mnie i z lepszą pamięcia oraz dokładniejszym rozeznaniem w sprawach stricte informatycznych :)
[#46] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #33

W takim razie sam zorganizuj spotkanie amigowe, chętnie wpadniemy, zobaczymy co TY zorganizujesz, jakie atrakcje...

Dużo mówisz mało robisz, lepiej by może było jakbyś ten czas spędzony na pisaniu niekonstruktywnych komentarzy przeznaczył na naukę C++, wtedy sam mógłbyś przeportować coś, na przykład Open Offica.
[#47] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #42

Proszę o danie osobnikowi podpisującemu się "Krecik" bana na okres wystarczający na dogłębne przemyslenie tego co napisał w tym wątku.
Uzasadnienie:
- niczym nieuzasadniona agresja słowna wobec wszystkich uczestników zlotu Amizaduszki 2k7
- wcześniejsze wybryki podobnego kalibru (na PPA) wobec użytkowników i developerów Morphosa
- niesmaczne sugestie na temat przebiegu zlotu, tutaj próbka "Gole baby, piwsko, no to sobie zaszalec mozna. Po co tam komputer? Cieplo daje? Kto ma na to przyjsc? Kolejna gola baba, pijak? Sami tez sie rozbieraliscie do naga? Czy tylko na papierze?", czy chociażby "taka Polska wiocha w Krakowie"
- całkowicie dla mnie niezrozumiałe ataki na marcika (Czy ich celem jest zachęcenie go do portowania Sputnika na OS4? Kuriozalne...)

Nie wiem, czym sobie zasłużyliśmy na taki atak kogoś, kto nie tylko nie był na imprezie, ale również publicznie deklarował, że nigdy nie widział Morphosa na oczy.
Co ciekawe, żadna z osób oglądających zdjęcia nie wyciagnęła nawet w części podobnych wniosków. Boli mnie szczególnie to, że publicznie i wyjątkowo złośliwie neguje się cały wkład organizatorów i uczestników Amizaduszek 2k7.
Jestem przekonany, że te szkalujące wypowiedzi mają na celu tylko psucie atmosfery na PPA, wywoływanie kłótni, oraz zniechęcanie do uczestnictwa w naszych przyszłych zlotach, czyli według wszelkich definicji jest to trollowanie. Tak więc, zwracam się z prośbą do administratorów PPA o uniemozliwienie dalszego, publicznego oczerniania nas, czyli o czasowe (albo stałe) zablokowanie konta PPA użytkownika "Krecik".

Ostatnia edycja: 16.11.07 09:13:41
[#48] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #43

No i właśnie złamałeś trzy ostatnie punkty tegoż regulaminu. Używając w dodatku słów obrażających uczestników zlotu. Myślę że tydzień bana da Ci czas do głębokiego przemyślenia swojej postawy i pracy nad charakterem.
[#49] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@wali7, post #47

czyli według wszelkich definicji jest to trollowanie

Od trollowania to ja tu jestem ;) to co krecik napisał to po prostu zwykłe chamstwo .

Szkoda że mnie nie było na amizaduszkach, za każdym razem obiecuje sobie że przyjade i za każdym razem nie moge ... Suxx i !qute 121 ;)
[#50] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
A ja powiem tyle - nie samym komputerem żyje człowiek.
I o to właśnie chodzi w krakowskich spotkaniach. Zresztą - niewykluczone, iż kolejne amispotkanie odbędzie się w zupełnie innym miejscu - o czym była rozmowa na Amizaduszkach - o ile oczywiście będą chętni.

Kreciu - jakbyś nie wiedział - imprezy organizowane w Krakowie mają na celu umożliwić przede wszystkim spotkanie się ludzi, którzy bardzo często znają się tylko z internetu. Mają możliwość zaprezentowania swojej twórczości (jaka by ona nie była). Tu nie ma reguł, ram, harmonogramów. Rozmowy mniej lub bardziej tematyczne. I tworzenie atmosfery - że warto być amigowcem (jeszcze).

Myślę, że taka idea się sprawdza. Tym bardziej, iż ze spotkania na spotkanie przybywa coraz więcej ludzi - i co najważniejsze - wciąż pojawiają się "nowe" twarze.

Pozdrawiam jeszcze raz tych co byli i dziękuję za trud i poświęcony czas na dotarcie i wspólną zabawę przez te parę godzin..
[#51] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Grzegorz Kraszewski, post #48

Amen.
[#52] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@MaaG^dA, post #50

Coż jeżęli chodzi o wiekszą impreze to jestem za :) OK
[#53] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Sir_Lucas, post #46

Nie zrobi bo najprściej jest tylko gadać
[#54] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@gucio, post #44

Prawie padłem :D

Ale to chyba nie on. Mam nr. GG osobnika z Milicza (łatwo znaleźć go na sieci) i z samych opisów możnaby biografię napisać. Nic o Amidze już on nie wspomina... i dobrze.
[#55] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #42

Po co mam na takie "party" jechac, gole baby ogladac, piwa sie napic?

Myślę, że nikt specjalnie Cię do tego zachęcał nie będzie. Zaryzykuję również stwierdzenie, że szybciej nastąpi zupełnie przeciwna sytuacja.
[#56] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007
http://infra.internetdsl.pl/pic/PICT0832.JPG.html
co to za program ??

http://infra.internetdsl.pl/pic/PICT0800.JPG.html
a to jest śmieszne :)
[#57] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Sir_Lucas, post #46

chętnie wpadniemy, zobaczymy co TY zorganizujesz, jakie atrakcje...

Mów za siebie ;)
[#58] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Cali, post #45

Mam nadzieje, ze bylo wiecej niz 10 osob, ze bylo z kim wypic piwko, bo na amimajowke, jesli tylko jakis termin nie pokrzyzuje mi planow sie wybieram i chętnie browarka czlek by z kims wypil.... na pierwszej amimajowce na jakiej bylem nie bylo z kim.... :(
[#59] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@virago, post #56

o to pierwsze to trzeba Drako pytać :)
a to drugie to każdy zainteresowany mógł w czasie imprezy po necie oglądać OK

co do pytań o jakąś relację... pisze się ;)
[#60] Re: Zdjęcia z Amizaduszek 2007

@Krecik, post #37

Następnym razem zachowaj takie uwagi dla siebie OK. Nikt cię nie zmusza do tego żebyś tam pojechał. Mówisz że nie było tam niczego konkretnego z światka Amigowego, myślisz się, byli przedstawiciele tego światka, była świetna zabawa(dodam że Amigę stworzono do zabawy), widać to na zdjęciach, było na co patrzeć(każdy się na coś patrzył), a ja patrzyłem co oni tam robią "przez" kamerkę internetową. Była okazja popatrzeć na mos-a "w akcji", na własne oczy widziałem tylko jeden Amigowy system, Amigę OS 3.1, ale to dla ciebie nic specjalnego. Chciałbym tam być, ale nie bardzo mogłem(bilet, 15 lat, szkoła), żałuję tego, bo wiem że była świetna zabawa, możliwość poznania na żywo części Polskiego Amiświatka(jak ja bym był to bym występował incognito, a dopiero na forum się ujawnił :) ). Pozdro dla wszystkich uczestników Amizaduszek i tych chcących tam pomachać, do zobaczenia na następnych zaduszkach(prawdopodobnie).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem