Komentowana treść: OWB 2.7
[#31] Re: OWB 2.7

@skipp, post #27

Ja bardzo lubię moją Efi i co mi się w niej podoba to po pierwsze to, że jest absolutnie BEZGŁOŚNA.

Dodając do tego fakt, że nie ma publicznych sterowników do dźwięku to Efika NAPRAWDĘ JEST BEZGŁOŚNA pod każdym względem. ;) :D

Przepraszam za tę głupią uwagę ale nie mogłem się powstrzymać. Prawda, że zabawne? ;)
[#32] Re: OWB 2.7

@MDW, post #31

Ale jak spadnie to już słychać, więc chyba jakieś sterowniki są.

Przepraszam, ja też nie mogłem.
[#33] Re: OWB 2.7

@SirLEO, post #32

Tzn. sterowniki przesterowujace miejsce pobytu z biurka na podloge?

To by oznaczalo ze ja prawdopodobnie tez nie wytrzymalem :P
[#34] Re: OWB 2.7

@SirLEO, post #32

Ale jak spadnie to już słychać, więc chyba jakieś sterowniki są.

:D To w tej chwili chyba jedyny sposób na wykrzesanie dźwięku z Efiki działającej pod kontrolą publicznej wersji MorphOS-a.

Zaznaczam, że generalnie nie jestem przeciwnikiem Efiki. Gdyby miała przynajmniej 256MB RAM i gdybym miał trochę czasu to pewnie bym ją kupił.
[#35] Re: OWB 2.7

@MDW, post #34

Przyjedź na PowerDev Meeting, albo przynajmniej obejrzyj potem filmy z prezentacji... Sterowniki do dźwięku są gotowe do wypuszczenia z MorphOS-em 2.1. A co do pamięci - owszem jest ile jest, ale pokażemy co nieco, co można na tym zrobić.
[#36] Re: OWB 2.7

@Grzegorz Kraszewski, post #35

Sterowniki do dźwięku są gotowe do wypuszczenia z MorphOS-em 2.1 a jest jakas przyblizona data ukazania sie tego cuda:)?
[#37] Re: OWB 2.7

@Fazior, post #36

a jest jakas przyblizona data ukazania sie tego cudausmiech?

When it's done / in two weeks *

*niepotrzebne skreślić

Generalnie niemożność powstrzymania się może być zaraźliwa ;)
[#38] Re: OWB 2.7

@Fazior, post #36

Tak, oczywiście że jest.
[#39] Re: OWB 2.7

@Grzegorz Kraszewski, post #38

Czy MOS 2.1 to coś w rodzaju "patcha" do obecnego MOSa 2.0 , czy może jest to zupełnie nowy system
[#40] Re: OWB 2.7

@Grzegorz Kraszewski, post #38

a jakaz to data? ten rok? nastepny? nie nabijam sie, po prostu jestem mocno zainteresowany.
[#41] Re: OWB 2.7

@Olo, post #39

Jak sam numer wskazuje należy się spodziewać aktualizacji systemu 2.0 (przede wszystkim usuniętych zauważonych błędów i uzupełnienia brakujących rzeczy) więc rewolucji spodziewać się nie należy. Po prostu kolejny krok do przodu.
[#42] Re: OWB 2.7

@Fazior, post #40

a jakaz to data? ten rok?

Prawdopodobnie nawet ten miesiąc.
[#43] Re: OWB 2.7

@Grzegorz Kraszewski, post #42

Dzieki:)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem