Komentowana treść: OWB 1.7
[#61] Re: OWB 1.7

@Solo Kazuki, post #60

Solo: ja nie jestem zarejestrowany ale link do klipu od grxmrxa zabanglał na moim miniaku bez problemu :) Nawet zwykłe video (pod flashem) w końcu ruszyły, bo pod wersją 1.6 jakoś nie chciały.
[#62] Re: OWB 1.7

@Solo Kazuki, post #60

Musisz najpierw wejść na link podany przez grxmrx:http://youtube.com/html5 , po potwierdzeniu wszystkie filmy w YT będą się wyświetlały przez html5, o ile ta wersja klipu istnieje w serwisie (pamięta ustawienia w ciasteczkach)
[#63] Re: OWB 1.7

@wali7, post #62

A działają wam może czcionki osadzone? U mnie niestety nie :(
[#64] Re: OWB 1.7

@Kiv_Master, post #44

Iphone i Ipad ma to samo ... i co w tym śmiesznego?
[#65] Re: OWB 1.7

@Solo Kazuki, post #60

Wchodzisz na http://youtube.com/html5 i klikasz jak na obrazku wskazano:
http://grxmrx.ppa.pl/tmp/youtubehtml5.png
[#66] Re: OWB 1.7

@recedent, post #5

Obiecałem - to jedziemy. Tym razem "kostki" w rozmiarze 25 pikseli (muszę pomyśleć o wersji "półprzezroczystej" - to byłby fajny bajer).

Preview tutaj.

Archiwum tutaj.

Ostatnia edycja: 06.03.10 16:58:49
[#67] Re: OWB 1.7

@recedent, post #66

I jeszcze na szybko, dla automaniaków, mój "tradycyjny" toolbar (tyle że 25 pikseli, a nie 21).

Preview tutaj.

Archiwum tutaj.
[#68] Re: OWB 1.7
Ja pierdziu, html5 rulez:) Wreszcie mozna sie jutjubem pobawic komfortowo, do tego webgadu na tej wersji owb zaczelo pelzac, poprzednio zdaje sie nie dzialalo. Ogolnie mucho pozytywnie:)
[#69] Re: OWB 1.7

@recedent, post #67

Fanatyk drogowskazów OK Ładnie ale mógłbyś w końcu wprowadzić jakieś 3D :)
[#70] Re: OWB 1.7

@Arbuz, post #69

No dobra, tego już za wiele - zagrałeś na moim honorze, Arbuzie! Czekajże, nicponiu! ;)
[#71] Re: OWB 1.7

@MisOr, post #64

Iphone i Ipad to urządzenia przenośne, kieszonkowe, mogące mieć jakieś ograniczenia, od zestawu desktopowego wymaga się więcej.
[#72] Re: OWB 1.7

@fazior, post #68

Pamiętam, że na którejś wersji OWB próbowałem WebGG i działało. Ale to chyba była wersja starsza niż 1.6. To było wtedy gdy AmiGG miało jakieś problemy z połączeniem się.
[#73] Re: OWB 1.7

@Kiv_Master, post #71

Każdy desktop będzie miał zawsze (nie tylko może mieć)jakieś ograniczeni czy tego chcesz czy nie nawet x1000
[#74] Re: OWB 1.7

@Arbuz, post #73

Ale nie takie jak urządzenia mobilne.
[#75] Re: OWB 1.7

@fazior, post #68

Pod arosowym OWB webgadu śmiga bez najmniejszych problemów.
[#76] Re: OWB 1.7

@piteq, post #75

Nie przypominam sobie problemów z WebGG na starszych wersjach OWB, ale rzadko korzystam to może coś przeoczyłem ;) Faktem jest że czcionki osadzone nie działają, trzeba będzie szepnąć słówko Fabowi (chociaż pewnie mało kto z tego korzysta)..
[#77] Re: OWB 1.7

@Arbuz, post #69

Specjalnie dla Arbuza - nowa wersja.

Preview.
Archiwum.
[#78] Re: OWB 1.7

@recedent, post #77

Bardzo fajne, Arbuz nie pogniewasz się jeśli i ja skorzystam? :)
[#79] Re: OWB 1.7

@recedent, post #77

Fajne ;)
Dzięki
[#80] Re: OWB 1.7

@recedent, post #77

Bardzo fajne, też skorzystałem :) dzięki.
Chociaż te pierwsze też mi się podobały, musiałem dokonać trudnego wyboru.

Mam jeszcze prośbę - mógłbyś dodać ikonkę newtab w tym samym stylu? Bo ta oryginalna gryzie się stylistycznie z nowym toolbarem.

Ostatnia edycja: 07.03.10 13:46:04
[#81] Re: OWB 1.7

@MDW, post #72

Ja ostatnio do komunikacji z numerkami powyzej 17milionow probowalem na 1.6 i nie dalo rady, wczoraj odpalilem na 1.7 i pieknie dziala

Ostatnia edycja: 07.03.10 13:43:09
[#82] Re: OWB 1.7

@wali7, post #80

Będzie i newtab, tylko... do którego toolbara? Do tego najnowszego?
[#83] Re: OWB 1.7

@recedent, post #77

Koszer - rewelacyjne te toolbary,szczególnie ten ostatni.Podeślij je Fabowi,może z nich skorzysta.
[#84] Re: OWB 1.7

@recedent, post #77

No teraz to pięknie jest :)
[#85] Re: OWB 1.7

@il_capitano, post #78

A korzystajcie:) nie gniewam się :D
[#86] Re: OWB 1.7

@waldiamiga, post #83

Swego czasu skrobnąłem mu maila z, bodajże "znakami". Napisał, że pomyśli o prostszym sposobie podmiany toolbara i delikatnie zarequestował o nowy (bardziej "amigowaty") scrollbar theme (którego, nawiasem mówiąc, nie wykonałem. Jeszcze. :) ).
[#87] Re: OWB 1.7

@wali7, post #80

No dobra, masz tu newtaba w takim samym stylu. Daj znać, czy nie za duży (czy nie lepiej przeskalować do 21 pikseli wysokości, jak w oryginale).
[#88] Re: OWB 1.7
Dzieki Fab! Cos pieknego, nie sadzilem ze tak szybko doczekam sie tego na amiprzegladarce. Mimo, ze wczesniej i tak bylem bardzo zadowolony z OWB to jednak czegos brakowalo. Mam nadzieje, ze w miare rozwoju tej fantastycznej przegladarki coraz rzadziej bede zmuszany wspomagac sie lapkiem z vista:)

Do recedent: dzieki za super wskazniki, swietna robota!
[#89] Re: OWB 1.7

@recedent, post #87

Bardzo dobry. Dzięki.
[#90] Re: OWB 1.7

@wali7, post #89

Musi być naprawdę dobry, skoro ma już 216 pobrań
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem