Komentowana treść: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny
[#61] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@grxmrx, post #39

Nie wyglada mi to na fake.

Obrazek>Klik
[#62] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Hellena, post #61

sorry, ale uwierzę w dowolny obrazek byle by nie był z execa, po co zasmiecać ppa kałem
[#63] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Hellena, post #61

Super :D Firebug jest niezwykle użytecznym pluginem. Skąd go można pobrać do testowania?
[#64] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Kiv_Master, post #57

A dlaczego mowisz w liczbie mnogiej ?
Problemy z czytaniem ? . Jakoś nie widze zeby całe środowisko userów morphos-a chcialo portu ff
[#65] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@rzookol, post #62

:/ rzookol, ja Cię proszę...
[#66] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@rzookol, post #62

No to sie popisales, bravo.
Po drugie obrazek pochodzi ze strony http://amigaos.pl
[#67] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Drako^lM, post #64

Jakoś nie widze zeby całe środowisko userów morphos-a chcialo portu ff

Może i nie chce portu na MOSa, ale napisali połowę komentarzy pod newsem, który kompletnie ich nie dotyczy (wyjątek grx). A teraz zerknijmy na komentarze do newsa o nowej wersji OWB...
No cóż - jak widać niedapracowany TW w wersji alpha wywołał niemałe poruszenie...
[#68] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Hellena, post #66

Po drugie obrazek pochodzi ze strony http://amigaos.pl

Myślisz że ktoś tego nie zauważył? Dla mnie amigaos.pl = exec.pl, widać nie tylko dla mnie, więc coś w tym jest prawda? :)

[#69] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@stOOsh, post #67

co znaczy nie dotyczy? w imie czego odmawiasz prawa do komentowania? i zerknij ile z tych postow mozna zniknac kasuja podwatki jak te gdzie trzeba czerownym wyjasniac ze nie jest sie wielbladem...
[#70] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@kjb, post #68

yhym..
A dla mnie, jest to strona z informacjami o systemie AmigaOs. I nie widze powodow, zeby traktowac screeny tam zamieszczone, jako falszywe.
[#71] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Santon, post #48

nie uwazam, ze port firefoxa jest potrzebny. nie mam tez zamiaru marnowac na niego czasu (tak, uwazam, ze to strata czasu). firefox nie jest w stanie zaoferowac mi niczego czego nie mam w aktualnej wersji owb i nie rozumiem tekstow w stylu "zrobmy to dla zasady". szczegolnie przy obecnej ilosci programistow.
[#72] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Hellena, post #70

strona ta jest firmowana przez exec.pl a jak wiadomo niektórzy z adminów naginają rzeczywistość jak tylko mogą więc wolę uzyskać potwierdzenie z innej strony bo akurat nie zdziwiłbym się jakby to był fake (może nie jest ale po execu sie można wszystkiego spodziewać)

łatwo zauważyć dyskusje na execu, zamiast konkretów mamy mylącego się w kojarzeniu faktów Marcina Libickiego oraz Konrada Bielskiego znanego z kłamstw i naciągania, cały czas o mosie, niewiele o ffoxie

Ostatnia edycja: 10.06.10 09:49:17
[#73] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@kiero, post #71

Dokładnie. Po co dla mos-a firefox, wystarczy wam spokojnie owb.
[#74] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@radzik, post #54

No i waże że w końcu OS4 bedzie miał sensowną przeglądare
[#75] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@rzookol, post #72

Spoko zobaczymy jak to będzie z tą jakością USB 2.0 w OS4.x
[#76] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Bully Boys, post #29

Nie mial bys mplayera zeby nie port z Morphos'a. A teraz idz i szerz swoja wiedze i prawde gdzie indziej. Sa zrodla na takiej licencji na jakiej sa, mogli nie portowac.
Pewnie za mlody jestes, pamietasz jakim kolesiem okazal sie Pan tworzacy DVPlayera...zenada, tak sie pokazuje jak ma sie swiat w d.
[#77] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@stefkos, post #76

albo hyperion wypuszczając niekompilujace sie kody q2 na aminecie
[#78] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@rzookol, post #72

Z tymi klamstwami, to nie trafiles, bo na ppa czytalem o klamstwach na temat OS4, wiec nie jest tak" my tutaj prawde a tam klamia" bo to dziala w obie strony. A czy na execu pisza klamswa na temat mosa to ja nie wiem bo nie znam systemu, wiem tylko tyle, ze nie jestem nim zainteresowany, a komentarze o mosie na execu poprostu omijam, tak samo jak newsy na ppa o nim, bo skoro mnie cos nie interesuje to szkoda na to czasu.Jezdzac Mercedesem nie ide na forum skody i nie wypisuje im, jakie to dziadostwo.
[#79] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Hellena, post #78

skoro nie czytasz komentarzy o mosie to musialeś ominąć 90% komentów pod newsem o ffoxie na execu :)
[#80] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny
http://www.youtube.com/watch?v=OvUc7hXUAX8

nie wygląda to najgorzej
[#81] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@rzookol, post #80

Jak na wersje alfa, to wyglada wrecz wspaniale.
[#82] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@rzookol, post #62

Czyli ten filmik do którego link podałem też jest z eXeca? :)
[#83] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny
[#84] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@Hellena, post #61

To nie jest fake, ale nie jest to też aktualna wersja Firebuga. Ja instalowałem najnowszą, a ta nie działa z Timberwolfem i wywala błąd. Z Timberwolfem działa na pewno wersja 1.4.5:

http://www.grxmrx.daminet.pl/os4/timberbug145.png
[#85] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@grxmrx, post #84

Kwestia tekstu na stronach www może być wywołana brakiem odpowiednich czcionek - instalowałeś może Web Core Fonts?
[#86] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny
Jeżeli zobaczę jeszcze jeden komentarz niezwiązany z wiadomością, nagrodzę banem.
[#87] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@grxmrx, post #84

Zgadza sie, najnowsza wersja FireBuga dziala z najnowsza wersja FF, a na Amidze nie ma najnowszej w tej chwili. Za to wyswietla poprawnie polskie ogonki.
[#88] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@grxmrx, post #84

I jeszcze raz odnośnie czcionek: konfiguracja Rafała, która pozwala poprawnie wyświetlać polskie znaki, bez instalacji Web Core Fonts.
[#89] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@rzookol, post #79

90% komentarzy o mosie to nic. Najzabawniejsze jest to, że prawie połowa wszystkich komentarzy pod informacja o Timberwolf na AOS4 ma jednego autora. Ale co w tym dziwnego, skoro ten pan bardzo chętnie komentuje również swoje komentarze:)
[#90] Re: Timberwolf Alpha1, czyli port Mozilla Firefox dla AmigaOS 4.1 nareszcie dostępny

@luk, post #89

Zapraszamy w sobotę. Dzień odpoczynku od PPA.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem