Komentowana treść: 10. urodziny PPA!
[#61] Re: 10. urodziny PPA!
Sto lat sto lat ;)
[#62] Re: 10. urodziny PPA!
No ładnie ładnie :)

BTW z ciekawości zapytam, ktoś wie jak sprawdzić datę rejestracji na PPA? W profilu jest tylko data ostatniej wizyty.
[#63] Re: 10. urodziny PPA!
Tak przy okazji. SirLEO ma id=2, a kto miał/ma id=1 ?
[#64] Re: 10. urodziny PPA!

@Madman, post #62

Na początku i przez pare lat od uruchomienia forum nie była zapisywana data rejestracji. Co do id=1 to ja mam taki bo sam stawiałem forum więc siłą rzeczy musiałem być pierwszym użytkownikiem tego skryptu.
[#65] Re: 10. urodziny PPA!
.....

Ostatnia edycja: 18.08.10 17:57:47
[#66] Re: 10. urodziny PPA!
Gratuluję !
Codzienne obowiązkowe wejście !
[#67] Re: 10. urodziny PPA!
Gratuluję wytrwałości i życzę dalszych na tym polu sukcesów. PPA to pozytywne zjawisko na skalę chyba ciut większą niż tylko Polska.
[#68] Re: 10. urodziny PPA!
100 lat !!!
[#69] Re: 10. urodziny PPA!

@recedent, post #23

P.S. Tort niczym z Monty Pythona. Kto przygotował?

Ja :) Z tym że nie mam ostatnio czasu na nic i przygotowałem grafikę w dosłownie 15 minut - nie było czasu na dopracowywanie.
Wyszedłem z założenia że najważniejsze żeby tort w ogóle był ;)

Zauważcie że na torcie jest 10 boingów. :)
[#70] Re: 10. urodziny PPA!
Sata vuotta PPA :)
[#71] Re: 10. urodziny PPA!
Najlepszego!!!
[#72] Re: 10. urodziny PPA!
PPA PPA PPA HURA HURA HURA
:)
[#73] Re: 10. urodziny PPA!

@radzik, post #71

101 LAT ! Pije Wasze zdrowie czystym Zywcem w szptalu, majac jednoczesnie nadzieje ze wypadnie mi kamien z nerki.
[#74] Re: 10. urodziny PPA!
Gratulacje!
[#75] Re: 10. urodziny PPA!
100 Lat! OK
[#76] Re: 10. urodziny PPA!
100 lat !!!
[#77] Re: 10. urodziny PPA!

@G. Kraszewski, post #53

Krashan: od tego stolatowania mi się popieprzyło dodawanie ;)
[#78] Re: 10. urodziny PPA!

@Valwit, post #58

Może i statystyki miało lepsze acp, ale przynajmniej ja wtedy z większą przyjemnością czytałem execa. I z tego co pamiętam, to newsów pojawiało się więcej na execu. ACP był jedynie bardziej "rozrywkowym" portalem i stąd jego popularność ;)

Jeszcze mnie jedna refleksja naszła - pamiętam, że jak powstał PPA, to sobie pomyślałem, do czego się po latach z pewnym wstydem przyznaję: "o, kolejny portal, ciekawe po co, skoro są dwa inne. Pewnie i tak za niedługo upadnie..."

Ale ku mojemu zaskoczeniu portal zaczął się rozwijać i całe szczęście, że dotrwał do dziś OK, bo jak bym miał czytać execa w dzisiejszym kształcie, to chyba szybko zniechęciłbym się do Amigi...
[#79] Re: 10. urodziny PPA!
100 lat!!!!
[#80] Re: 10. urodziny PPA!

@waldiamiga, post #63

sprobuj podmienic 2 na 1 w URI a sie przekonasz
[#81] Re: 10. urodziny PPA!
handryd jers handryd jers let ppa liw for as
handryd jers handryd jers let ppa liw for as
łans ygen łans ygen
let liw liw for as
let liw for as
[#82] Re: 10. urodziny PPA!
Wszystkiego najlepszego i następnych 10 lub więcej....
[#83] Re: 10. urodziny PPA!
A myslalem, ze gdzies w 2012 wypadna 10 urodziny. ;)
Trzy Boing Balle sa ukryte z tylu. Dobra, juz wiecej nie marudze. No to nastepnych 10 lat, oby niewiele gorszych. :)
[#84] Re: 10. urodziny PPA!
x1000 lat :) piwo
[#85] Re: 10. urodziny PPA!
Najlepszego i oby jak najdłużej!
[#86] Re: 10. urodziny PPA!
Zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Dzięki za cudny portal!
[#87] Re: 10. urodziny PPA!
Wszystkiego naj i 100 lat
[#88] Re: 10. urodziny PPA!
Sto lat! Szampan, kawior i nagie niewiasty
Niech nam przez dłuugie, dłuuuuuuugie lata żyje Amiga i PPA.
PPA - Najwspanialsze Miejsce Amigowego Świata, gdzie każdy znajdzie spokojną przystań, spotka dobrych, życzliwych ludzi, umocni się w swoim Amigowaniu.

Portal jest wspaniały, nie do przecenienia. Wszystkiego najlepszego Wam i Nam.
Niech nasze kozy i owce omija zaraza, niech zawsze znajdują drogę do zielonej oazy, niech nasze gaje daktylowe i winnice przynoszą obfite plony.

Z szacunkiem
Des
[#89] Re: 10. urodziny PPA!
Pozdrowienia od strony www.emudreams.pl której historia toczy się od....1996 roku;)
[#90] Re: 10. urodziny PPA!
Zdrówka, wytrwałości i wszystkiego najlepszego Userom i Adminom życzę. Niech duch Amigi będzie z nami :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem