Komentowana treść: Retro Gamer 85
[#31] Re: Retro Gamer 85

@mailman, post #30

Istnieje też wersja gazety na iPada, a czy jest wersja ebookowa ? bo takiej na stronie nie widzę.
[#32] Re: Retro Gamer 85

@sand, post #31

Dzięki za informację o wersji na iPada. Rzuciłem okiem do AppStore i widzę, że jest też wersja dla iPhone/iPod. Zaraz sobie chyba kupię. :)
[#33] Re: Retro Gamer 85

@MDW, post #32

trochę jadą tą wersję na iPada, piszą, że test jest strasznie niewyraźny ( rozmyty ). Kupiłeś, jeśli tak to napisz :) czy warte zachodu.
[#34] Re: Retro Gamer 85

@sand, post #33

Zerknąłem na konto i chyba będę musiał poczekać do następnego miesiąca z kupnem. Aplikacja kosztuje 1,59 euro. No i ok, to jest cena do której przyzwyczaiło nas AppStore. Ale widzę, że w aplikacji jest InAppPurchase w postaci:
- Issue 73 (3,99 euro)
- Issue 63 (3,99 euro)
Mam rozumieć, że to za 1,59 euro to tylko goła aplikacja z poziomu której kupuje się kolejne numery? W takim razie dodatkowe 4 euro są w tym miesiącu dla mnie nie do przyjęcia niestety. :(

A co do rozmytego tekstu. Jeżeli tak jest to strasznie to skopali. Przy ekranie iPhone/iPod/iPad (zwłaszcza iPhone4) zrobić coś takiego to trzeba naprawdę chcieć. Przecież fonciki na tych sprzętach są tak przepiękne, że można na nie patrzeć godzinami i podziwiać antialias. To znaczy poza iPhone4 i nowym iPod touch, bo tam pixele są już za małe (960x640 na tak małym ekranie), że to wygląda jak dobrej jakości druk.

Ostatnia edycja: 12.01.11 07:55:53
[#35] Re: Retro Gamer 85
Szkoda, że nie Po Polsku :)
[#36] Re: Retro Gamer 85

@Hubez, post #35

No baa... Po polsku to byłaby rewelka. :)
[#37] Re: Retro Gamer 85

@MDW, post #34

Ja mam niestety w US Store i zabrakło mi zdrapek, dzisiaj doładuję to zobaczę i dam znać. Może poprawią z tym tekstem, wcześniej podobno aplikacja się nawet nie uruchamiała.
[#38] Re: Retro Gamer 85

@MDW, post #34

Ok kupiłem wygląda bardzo dobrze, może to komentarz do poprzedniej wersji.
[#39] Re: Retro Gamer 85

@sand, post #38

Ja właśnie oczekuję papierowej wersji :) może ktoś to jednak u nas w końcu wyda...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem