Komentarze do artykułu: Amizaduszki 2007 - raport

[#1] Re: Amizaduszki 2007 - raport
Protestuję, ja ani nie przytupywałem, ani nie wystukiwałem niczego. :P

Owszem, pod czas Tunaka dałem się troszeczkę porwać rytmowi - ale to

tyle. ;) Żądam zmiany, na "prawie każdy".

A poważnie, bardzo miła impreza, wspaniały klimat - podziękowania dla

wszystkich zabranych i szczególnie dla organizatorów, za parę godzin

świetnej zabawy i dobry humor który napędza mnie od kilkunastu dni.

Do zobaczenia na kolejnych amigowych imprezach. :D
[#2] Re: Amizaduszki 2007 - raport
Oj, nie wiem co tam piliście, ale w zdaniu "wiosna zdążyła zamienić się w zimową zadymkę" rozumiem, że chodziło o jesień... ;)

[#3] Re: Amizaduszki 2007 - raport
A1200 były trzy, a nie dwie ;)
[#4] Re: Amizaduszki 2007 - raport

@Torn, post #1

Organizatorzy widzą lepiej :) . Więc może nie zdawałeś sobie sprawy

ze coś wystukujesz ? :)
[#5] Re: Amizaduszki 2007 - raport
Amigi 1200 były 3 - wypasiona Mastera, mniej wypasiona (ale z szybszym M68k) Phibrizza i Ami Hubeza z moim Apollem 040/40.

Zauważyłem literówkę przy fragmencie opisującym muzykę Krashana - jest "ludowo-ludyczny", miało być ciut inaczej pewnie :)
[#6] Re: Amizaduszki 2007 - raport
Pod koniec Amizaduszek padła propozycja zorganizowania najbliższej Amimajówki częściowo w nowym miejscu i w troszeczkę innej, mamy nadzieję atrakcyjniejszej formule. Ale to wymaga jeszcze wielu przemyśleń, a do maja dużo czasu.

O! O! O! Tak jest! Czekam z niecierpliwością na jakieś ustalenia. :)
[#7] Re: Amizaduszki 2007 - raport

@Torn, post #1

Os4 tak tak tak :)
[#8] Re: Amizaduszki 2007 - raport

@Kokos, post #6

Ale będziesz miał za daleko
[#9] Re: Amizaduszki 2007 - raport

@Drako^lM, post #8

Znowu...
[#10] Re: Amizaduszki 2007 - raport

@Sir_Lucas, post #9

Ale się zdziwicie (na nieszczęście obecnych ;d). :]
[#11] Re: Amizaduszki 2007 - raport

O boze, ale to brzmi nuudno. I jeszcze d.polo, rozumiem - jako zart, przez chwile, ale non-stop to juz masakra...
[#12] Re: Amizaduszki 2007 - raport

@Eith, post #11

"Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studenta, który odpadł w egzaminach końcowych.

Aby poznać wartość jednego miesiąca, porozmawiaj z matką, która za wcześnie urodziła dziecko.

Aby poznać wartość jednego tygodnia, porozmawiaj z wydawcą tygodnika.

Aby poznać wartość jednej godziny, spytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.

Aby poznać wartość jednej minuty zapytaj kogoś, kto spóźnił się na swój pociąg, autobus lub samolot.

Aby poznać wartość jednej sekundy, porozmawiaj z kimś, kto przeżył wypadek.

Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas igrzysk olimpijskich zdobył srebrny medal."

...a dla Ciebie? Ile to "chwila"?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem