Komentowana treść: AmigaX Party - oficjalne informacje
[#31] Re: AmigaX Party - oficjalne informacje
Kieruje mną ciekawość, więc proszę fanów i właściciela AOX1000 o konkretną prezentację tego komputera i filmik na Youtubie (w porządnej jakości i właściwej merytoryce - komentarz w tle (wyraźny) bardzo mile widziany). Jest czas żeby właściwie taką prezentację przygotować (scenariusz co, kto i jak). Kupić nie kupię (AOX1000), ale chciałbym zobaczyć konkretną, wyczerpującą i co najważniejsze obiektywną prezentację systemu AOS 4.x.
[#32] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#33] Re: AmigaX Party - oficjalne informacje

@Ender, post #31

Co chcialbys dokladnie zobaczyc na takiej prezentacji?
Moze znajdzie sie ktos chetny i dla Ciebie specjalnie nagra filmik. :)
[#34] Re: AmigaX Party - oficjalne informacje

@Leon, post #33

Szczerze to wszystko, ale tak na spokojnie bez latającej kamery i kolesia, któy nie ma pomysłu jak to zaprezentować. Jestem po prostu ciekaw jak to wygląda, a na żaden pokaz w okolicy się nie zanosi (za daleko do cywilizacji ). Wiem, że niektórzy myślą, że to jakaś prowokacja, więc napiszę raz jeszcze: " nie planuję zakupu AOX1000", ale chętnie bym zobaczył konkurencyjny (w stosunku do tego, który wybrałem) system operacyjny (już nawet niekoniecznie na AOX1000 może być SAM460).
Ja bym zaczął od instalacji czystego systemu, później jakąś przeglądarkę (jak szybko się strony ładują np. PPA, jak z filmami na youtube), jakieś programy "w akcji z tabletem" np. ArtEffect (bo mam), no i coś czym możecie się pochwalić (np. gry, inne programy, może demo DigiBostera, UAE). Nie chodzi mi o porównywanie co wy macie, a czego my nie mamy. Nie interesuje mnie też animacja ze skaczącą piłką , czy żebrząca łapka (mam nadzieję, że się rozumiemy).
[#35] Re: AmigaX Party - oficjalne informacje

@ruberum_ignis, post #28

Dobrze sam sobie odpowiem na podstawie strony spotkania

"swobodnego dostępu do sprzęt" - czyli będzie można się pobawić

... Chciałem się tylko upewnić...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem