[#20]
Re: Indivision AGA Mk2 nadchodzi
@Blendor,
post #16
Miałem podobny przypadek. Gość chciał "taniego" laptopa. Prosił mnie, abym doradził mu tani a dobry sprzęt, moje słowa pierwsze to ... nie ma taniego i dobrego sprzętu. Obraził się. Po kilku dnich zadzwonił, czy wiem jak lapka odpalić, bo ma czarny ekran i jakieś białe literki

Kupił taniego laptopa bez windy

Potem chciał go oddać, ale już był używany i ostatecznie musiał kupić licencję siódmej windy. Podsumowując, wydał sporo kasy na paliwo-ok 150zł na jeżdżenie po sklepach, kupił "taniego" laptopa za 1600zł do tego licencja windy 360zł. Dał "informatykowi" do zainstalowanie i 100zł też stracił...
Zmarnował czas i pieniądze, no i zatruł życie swoim samochodem-smrodem. Warto było?
Chciałbym uprzejmie zwrócić uwagę, że nazywanie kogoś debilem, wydającego kasę na Amigę i dodatki jest nietaktowne. Debilem nazwać należy tego ujeżdżającego samochodem za podobno tanim urządzeniem, trującego nas i środowisko naturalne!
Poza tym Twoja marna znajomość języka polskiego zbliża do tego określenia, które sam wcześniej użyłeś. Trochę kultury, to nie onet, ani M*TV...