[#50]
Re: Wywiad z Mariuszem "MDW" Włodarczykiem
@GumBoy,
post #48
To prawda, że to były gnioty. Tylko co ja mam zrobić? Cofnąć czas? Mam się nie przyznawać? Jedyne co mogę zrobić to zaznaczać na każdym kroku, że to były bardzo słabe gierki, które dzisiaj bije na głowę większość darmowych "flashówek". Żeby było śmieszniej to zupełnie nie wiem jakim cudem nawet coś w 2010 roku wyszło mi słabe. Po prostu jestem kiepski i tyle. Ale nie zamierzam z tego powodu rezygnować z tego co robię. Gdybym lubił jeździć na rowerze to jeździłbym na nim nawet jeżeli czasy osiągane byłyby wręcz żałosne. Jeżeli lubiłbym łowić ryby to też bym je łowił nawet jeżeli osiągnięcia miałbym kiepskie i nigdy nie wyciągnąłbym z wody nic co miałoby więcej niż 5 cm. :) Nawet na skrzypcach bym grał niezależnie od słuchu gdybym to lubił. :)
Zaproponowano mi wypowiedzenie się na temat rozrywkowego rynku mobilnego to się wypowiedziałem, bo lubię gadać. Pytania były też o historię to też o niej opowiedziałem nawet jeżeli nie ma się z czego chwalić. Nie jest to tekst reklamowy, bo z takimi "osiągnięciami" to żadna reklama. Ale chciałem żeby osoba czytająca miała pogląd na to kto się wypowiada. Może po przeczytaniu tego tekstu ktoś wyciągnie jakieś wnioski, może ktoś poczuje, że jest lepszy i dzięki temu się zmobilizuje i coś zrobi. Może ktoś się pośmieje z tego, że głupek stracił 22 lata życia i nic nie zrobił. A jak ktoś przeczytał i żałuje, że przeczytał to przepraszam, że przeze mnie stracił te 5 minut. Doskonale to rozumiem. Też czasem żałuję, że straciłem kilka minut na czytanie czy oglądanie czegoś co zapowiadało się fajnie, a okazało się tylko stratą czasu.