@recedent,
post #12
Wybaczcie, choruję, nie bijcie

Moja choroba jest tak złożona, że potrzeba wielu lat na jej wyleczenie, biorę lekarstwa, które nazywają się neuroleptykami, prócz tego ze względu na to że te lekarstwa wywołują u mnie halucynacje wzrokowe (to występuje jedynie u mnie), biorę lek przeciwlękowy. Ze względu na chorobę moja praca idzie mi jak po grudzie. Zaczął się rok akademicki, na szczęście od paru dni po niemal roku zażywania aktualnej dawki lekarstw nastąpił mały przełom, dzięki czemu z optymizmem pojechałem na uczelnię. Wytrzymałem do ostatnich zajęć (a trwały 6 godzin). Niepokój się nie pojawił. Wszystko wyjdzie jeszcze w praniu, bo to dopiero pierwszy dzień zajęć. We wtorki mam wolne.
Ja się staram, parę dni temu zrobiłem nową grafikę, naprawdę ładną, do mojego klonu gry Robbo Janusza Pelca, na dowód przedstawię grafikę, jak ją skopiuję. Z programowaniem idzie mi różnie, ale jestem z kodu coraz bardziej zadowolony. Gdyby nie choroba pewnie wszystkie te projekty ukończyłbym w kilka miesięcy.
Co do Dune 3 to pewnie masz rację, że nazwy nie powinienem używać, a co powiesz o tych wszystkich Dune 2: the Maker, Dune: Legacy, Dune 2: Redux, Super Dune 2? Ta nazwa miała być na takiej samej zasadzie. Ale żeby uniknąć nieprzyjemności zrezygnuję z tej nazwy, choć na Sourceforge widnieje pod nią. Moim celem nie było łamanie prawa ale przywrócenie legendy. Prócz tego mam pytanie: czy Ty, człowieku, przestaniesz się nade mną znęcać?