Czy przeszkadza Ci termin: "Amiga klasyczna"?
- Wcale
142
- Bardzo
16
- Może trochę
11
Ankieta skończyła się 15.03.2014
Ankieta skończyła się 15.03.2014
@recedent, post #30
@Hexmage960, post #31
dla fanów AmigaOS 4 historia jest prosta jak drut - mieli Amigi z 68k, teraz mają Amigi z PPC
Tak jak wielokrotnie pisałem ta "rewolucja", czyli powstanie AmigaOS 4, MorphOSa i AROSa nastąpiła już po zamknięciu ostatnich pism dot. Amigi - tej klasycznej.
Dlaczego Magazyn Amiga, albo Amiga Computer Studio na wieść o "świetlanej" przyszłości Amigi w postaci Amig One zamknęli znienacka pisma?
@recedent, post #32
Serio tak właśnie myślisz?
@Hexmage960, post #35
@SzaryWilk, post #39
@SzaryWilk, post #41
@SzaryWilk, post #43
@Spoony, post #1
@SzaryWilk, post #41
@recedent, post #47
Ten "dąb" rósł sobie niecałe 10 lat, zanim usechł - wychodzi, że taki MorphOS jest starszym kiełkiem od tego dębu
@jubi, post #48
@SzaryWilk, post #51
@SzaryWilk, post #55
@recedent, post #47
@Ender, post #56
@SzaryWilk, post #59
kiedys to mozna bylo walic taka sciemne,na calym swiecie sie kilkadziesiat tys amigowcow tak wiec target jest,tylko trzeba wyprodukowac odp sprzet w rosadnej cenie,teraz jest tyle fabryk takie technologie ze to co sie wydawalo 10 lat temu bylo trudne dzisiaj mozna zrobic samemu,wystarczy popatrzec na projekty w internecie,ciekawe ze kiedys oplacalo sie sprzedawac kiedy technologia byla drozsza itd a teraz nie to jest tylko nieudolnosc i tyle,i na koniec jakby naprawde bylo nas tak malo jak mowisz to by to juz dawno padlo a ja widze ze jednak zaczyna sie cos odradzac,bo ludzie poprostu sa zmieczeni tym ciagly praniem mozgow i jak to jeszcze dziala na 10 20 30 latkow to na starszych juz nie bo bo cholere mam kupowac po pol roku kompa jak ja mam laptopa od 3 lat na ktorym moge ogladac filmy sluchac muzy czasem zagrac w jakas gierke czy posurfowac na necie albo sie z toba klocic,a nie tworzyc z d peceta za 15 tys i udawac 2 psa minnera,z calym szacunkiem dla psa