@Krashan, post #33
Padłem
@lukxash, post #35
@lukxash, post #35
www.lukhash.com/files/LukHash - Eighties (remastered).mp3
@lukxash, post #35
A tutaj taki mały bonusik dla tych niezadowolonych na poprawę humoru
www.lukhash.com/files/LukHash - Eighties (remastered).mp3
@lukxash, post #35
Kożystając z okazji przesyłam pozdrowienia dla Kuby - dzięki za analizę scieżki w Goldwave przedstawionej w formie screenshot'a na każdym możliwym forumMoże będzie jeszcze kiedyś okazja żeby o tym porozmawiać trochę bardziej szczegółowo. ostatnio bardzo przyjemnie się rozmawiało
Chciałbym też podziękować Grzegorzowi Kraszewskiemu za wszelkie cenne komentarze. Zapoznałem się z pana twórczością i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem! Żałuję tylko że nie było nam dane się spotkac przed premierą albumu. Jak widać jest pan nie tylko znawca edm, ale równiez ma pan doświadczenie w szczegółowej analizie rodzimych produkcji disco. Bezcenne - można by rzec.
@Andrzej Drozd, post #37
@AceMan, post #39
@Duracel, post #40
@Duracel, post #40
Sorry, ale ta ugłaskana wersja nie ma w ogóle charakteru.
Ja mimo dosyć szerokiego spektrum upodobań muzycznych nie słucham Punk'a.
Jak lubicie tylko gładkie, gejowskie brzmienia to słuchajcie tylko takich. Ale to nie oznacza, że z tym czego nie lubicie jest coś nie tak.
@Krashan, post #44
Z dwojga złego lepszy muzyk amator, niż psycholog amator...
@Krashan, post #43
Szkoda tylko, że kogoś, kto pisze „ważne jednak jest aby każda krytyka była konstruktywna” stać jedynie na tanie żarty, ale cóż poradzić, takich mamy artystów
@Andrzej Drozd, post #45
@Duracel, post #48
@Krashan, post #49
@Duracel, post #56
@lukxash, post #54
Tym razem uciekam już na dobre. hej!
@Duracel, post #56
Krytykę nowego albumu LukHasha uważam za śmieszną i wręcz żałosną, bo nieadekwatną do tego co na niej się znajduje.
@Andrzej Drozd, post #59
Tego albumu nie da się słuchać tylko ze względu na jakość
jakość która została sztucznie pogorszona. Zrozum to.
Czy wiesz jakiego efektu użył Lukhash?