Komentowana treść: AmigaRacer
[#31] Re: AmigaRacer

@recedent, post #30

To nie jest żaden GTR, rFactor, C.A.R.S. itp. Tu fizyka nie musi "działać" ale oprawa mogłaby lepiej cieszyć oczy i uszy ;)
[#32] Re: AmigaRacer

@RAL, post #31

Ale żeby chociaż namiastka fizyki - jak w Lotusie wynosiło Cię na zakręcie to puszczałeś trochę gazu i wracałeś na wewnętrzną. Tu tak nie ma. Nie tylko nie wynosi, ale i zwalnianie nie poprawia promienia skrętu. Ot, trzymasz w prawo/lewo na zakręcie. Nuuudy...
[#33] Re: AmigaRacer

@recedent, post #32

Jeżeli jest tak jak piszesz to faktycznie jest słabo i trochę trudno to nazywać grą. Może po prostu zbyt wcześnie autor to pokazał światu. szeroki uśmiech
[#34] Re: AmigaRacer

@MDW, post #33

Dlatego też już w 18 komencie napisałem że ciężko nazwać to grą. A testowałem to wtedy po kilku głebszych szeroki uśmiech
[#35] Re: AmigaRacer

@TomK, post #34

Heh normalnie teraz aż się boje wypakować archiwum z grą ... ;)
[#36] Re: AmigaRacer

@Drako^BB, post #35

Nie bój się strzel cztery sety i do dzieła Wtedy nawet kolizje w grze zobaczysz
[#37] Re: AmigaRacer

@TomK, post #36

Były dwie i dałem rade ;)
A tak na poważnie to giera daje rade i będzie moża z tego coś zrobić sensowengo jeszcze . Jak dla mnie ma możliwości
[#38] Re: AmigaRacer

@Drako^BB, post #37

A tymczasem jest nowa wwrsja w kórej troszkę poprawiono między innymi kolizje. Teraz z tyłu już jest "bum" ale z boku dalej mozna "przenikać". Auto nadal troszkę wygląda tak jakby fruwało nad drogą.
[#39] Re: AmigaRacer

@TomK, post #38

Gdy auto skręca widać wyraźnie przerwę pomiędzy cieniem auta i jego przednimi kołami. Stąd ten efekt unoszenia się w powietrzu. Łatwo to poprawić.
[#40] Re: AmigaRacer

@sando, post #39

Gdyby Niemiec nad tym przysiadł to może by coś z tego było, a tak gra się średnio, brak czasu na reakcje albo się starzeję :) . Na PowerBooku gra nie schodzi z 45fps.
[#41] Re: AmigaRacer

@TomK, post #38

I jest wersja 1.5 już ;)
[#42] Re: AmigaRacer

@Drako^BB, post #41

Już nawet 1,6 jest sie nam gra rozwija.
[#43] Re: AmigaRacer

@TomK, post #42

Jest już wersja 1.7
[#44] Re: AmigaRacer

@waldiamiga, post #43

Ciekawe jakie zmiany?!
[#45] Re: AmigaRacer

@BULI, post #44

Dodana świąteczna trasa :)
EDYTA: Jest wersja 1.8.

Ostatnia aktualizacja: 19.11.2015 18:24:08 przez waldiamiga
[#46] Re: AmigaRacer

@waldiamiga, post #45

Nie, świąteczna trasa była już w 1.6. Jest już wersja 1.8a ogólnie poprawia się grafika ładniejsze pobocze więcej sczegółów.
[#47] Re: AmigaRacer

@TomK, post #46

Być może, odpalałem wersję bodajże 1.5 i świątecznej trasy jeszcze nie było. Wersja 1.8 też uruchomiona jeszcze leży na dysku.
[#48] Re: AmigaRacer

@waldiamiga, post #47

Wersja 1.9 już jest, doszedł Shelby GT500.
[#49] Re: AmigaRacer

@waldiamiga, post #48

Michael St Neitzel napisał:

Ladies and Gentlement, Update 1.9b (a big one) is online!
Systems: AOS4, MorphOS, Linux

new car: HSV Commodore GTS in metallic green
new icons: AmigaRacer.guide Icon, AmigaRacer Game Icon (folder icon comes with new setup package next week)
new soundtracks: "Futuristic City Drive"
new radio feature: You can now select the Engine Sound Level between Loud, Normal, Soft, Almost silent and Silent. (Wish from Michal Bergseth)
The Sound Level will be remembered as long as you don't quit the game.
You select this level with Joystick / Keyboard - Up and Down.

HAVE FUN!
[#50] Re: AmigaRacer
Dla AmigaOS 4, na OS4Depot pojawiła się wersja 2.4.
[#51] Re: AmigaRacer

@mailman, post #50

A tu wersja 2.4 dla AmigaOS4x, MorphOS, Linux i Windows
[#52] Re: AmigaRacer

@waldiamiga, post #51

Na pewno 2.4?
Zassałem z tego linka, odpaliłem i widzę na ekranie tytułowym numerek 2.2! :)
[#53] Re: AmigaRacer

@deez, post #52

Dadam, że mowa o wersji na MorphOSa.
[#54] Re: AmigaRacer

@deez, post #53

Dla AmigaOS 4 i MorphOS-a jest wersja 2.7, która pozwala wyścig ukończyć.
[#55] Re: AmigaRacer
.

Dostępna jest wersja 3.0a dla AmigaOS 4 i MorphOS-a.
[#56] Re: AmigaRacer
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem