[#35]
Re: Czy powstanie polskiego pisma wyłącznie o tematyce Amiga NG to dobry pomysł? (odpowiedź uzasadnij w komentarzu)
Ignorowany przez 30 użytkowników
@adam_mierzwa,
post #34
w sumie nie wiem jak z tekstami, bo do niego od dłuższego czasu praktycznie nie zaglądałem. :P Tylko standardowo felieton Borka, komiks Śledzia, okazjonalnie coś, co mnie interesowało (wywiad z Huelsbeckiem) i do szafy. A ostatnich numerów nawet nie rozpakowałem z folii. Po prostu pozostała część pisma mnie niczym nie przyciągała, pisemko jak dla mnie zaczęło sprawiać wrażenie zbyt drętwego - i gdzież mu do spadkobiercy SS czy TS? A fanem byłem m.in. z braku większego wyboru. :P Teraz skłaniam się bardziej w stronę Retro (możliwe, że jeszcze mi się odmieni ;))
a jeśli mowa o poziomie - to do życzenia pozostawiał dużo poziom przesyłek Pixela, które nie raz docierały do mnie - i nie tylko do mnie - pogniecione (raz nawet znalazłem w skrzynce na chama zgięty na pół numerek).
aha, i jeszcze jedna rzecz - jak ktoś już wspomniał, Pixel traktuje nie tylko o retro, stara się być pismem "o wszystkim" - a mnie akurat "wszystko" nie interesuje, w szczególności nie interesują mnie nowości.
Ostatnia aktualizacja: 13.07.2017 12:56:49 przez snajper