[#9]
Re: Pong 4K - od czerwca w sprzedaży
Ignorowany przez 30 użytkowników
@Koyot1222,
post #8
dziękuję, zapoznałem się z nią i sprawa wyjaśniona.
---
@mailman: ja rozumiem, że ze względów rozmaitych jestem w tym momencie przez różne osoby na ppa uznawany za wroga publicznego nr 1 - bo w końcu kakuś odpuścił, parallax dawno stwierdził, że nic tu po nim i trochę nudno się zrobiło, a czarna owca zawsze być musi, to obierzemy sobie snajpera...
Jednak jeśli w komentarzu na temat gry Pong dopatrzył się pan "krucjacji", to jest pan w błędzie. Jak wspomniałem, ten sam temat poruszyłem wcześniej pod postem kolegi Koyota na facebooku - gdybym wcześniej uzyskał tam odpowiedź (którą uzyskałem niedawno i z którą tam przed jego powyższym postem się zapoznałem - jak widać, można bez atakowania nikogo, że śmie zadawać z**py wzięte pytania zamiast pisać tylko, że gra zarąbista i że już zamawiam), to tego komentarza tutaj by nie było... Proste.
Dodam, że w odpowiedzi na komentarz Skolmana (btw dzięki za program) miałem zamiar jeszcze dla uzupełnienia tematu podać przykłady w postaci posiadanych przeze mnie kilku (znaczy 100%) boxów produktów na PC (mianowicie program "Jak to działa?", gra Crusader: No Remorse oraz MS Office 2007), na których to boxach w wymaganiach wszędzie podany jest napęd CD/DVD - żeby nie było, że "wymyślam komentarze od czapy, bo przecież nikt nigdy nie zamieszczał napędu w wymaganiach, bo to takie oczywiste". Jednak ostatecznie sobie darowałem, doszedłszy do wniosku, że to #nikogo. Więc to moje "szturmowanie komentarzy, bo nikt mnie nie zauważa", jak to pan ocenił, też tak średnio ma się do rzeczywistości.
Nie piszę tego po to, żeby rozpętywać kolejną burzę. Tylko żeby parę spraw zostało wyjaśnionych, bo w tym momencie zostałem niesłusznie przez pana oczerniony (a że moje wyjaśnienia, nawet jeśli słuszne, stosunku pozostałych do mnie nie zmienią, to inna sprawa).
eot ode mnie. Jeśli za tę wypowiedź dostanę bana (bo też nie rozumiem, jak mam traktować "powstrzymywanie się od wypisywanych tekstów" - czy to dotyczy tylko tekstów pana zdaniem głupich/nie na temat, czy komentarzy ogółem), no to... ku uciesze gawiedzi.