[#39]
Re: Wayfarer - pierwsza publiczna wersja nowej przeglądarki dla systemu MorphOS
@BULI,
post #38
Testuję wałaśnie Wayfarer'a i jest nawet nieżle

Wszystkie strony które testowalem renderują się poprawnie, jedynie brakuje mi obsługi gmaila przez WWW (bo teraz obsługiwany jest gmail tylko w widoku podstawowego HTMLa), no i obsługa VIDEO np na YT (przydała by się chociażby wtyczka do MPLAYERA).
Przy lekkich stronach, na moim PB 1.6Ghz działa to całkiem sprawnie (MacMini z zegarem 1.5gHz podobno jest szybszy, szczególnie jeśli idzie o obsługę pamięci).
Np zalogowałem się na Allegro, coś tam wyszukałem, przejrzałem- wyklikałem sobie zwrot towaru- jest OK

Oczywiście chciało by się, żeby było tak szybko jak na OWB, bo na stronach mega przeładowanych bzdurami typu ONET, tak różowo już nie jest, procek na 100% i przerzucanie danych z/do pamięci i pamięci graficznej bywa już widoczne gołym okiem.
Z drobnych rzeczy zauważyłem, że pod Allegro czasem nie ładuje wszystkich piktogramów typu grafika Moje konto, logo Allegro.
Często otwieram linki w tle środkowym klawiszem myszy a wtedy MUI zakładek się źle wyświetla.
Ogólnie mi się podoba

i trzymam kciuki za rozwój

Zaraz zrobię przelew "na piwo" dla Jacka i przy okazji sprawdzę PayPal'a pod Wayfarer'em