Komentowana treść: IBrowse 2.5.4
[#31] Re: IBrowse 2.5.4

@luk, post #30

Ludzie też kupują sobie samochody, co nie znaczy, że wydadzą 230 zł. na IBrowse'a. Rejestracja MorphOS-a kosztuje około 360 zł, także hmmm... Ale dobra, nie ma co już tego drążyć, jego sprawa czy woli sprzedać x kopii za dajmy na to 50-100 zł (tyle bym rozważył) czy 0 za 230 zł OK

Ostatnia aktualizacja: 09.04.2021 11:04:50 przez Jacques
[#32] Re: IBrowse 2.5.4

@michal_zukowski, post #25

Od nowych gier na Amigę nie wymaga się, żeby były lepsze od pecetowych, ale wymaga się, żeby działały. Po jaką cholerę komuś przeglądarka, która po prostu nie działa? Do przeglądania internetu, którego już nie ma?
[#33] Re: IBrowse 2.5.4

@XTD, post #32

Może do przeglądania stron zrzuconych na cover CD z lat '90

Ostatnia aktualizacja: 12.04.2021 17:01:19 przez Jacques
[#34] Re: IBrowse 2.5.4

@Jacques, post #33

Kwestia używania teraz to jedno, ale druga sprawa to cena i zakup. W tym drugim przypadku jest jeszcze jedna możliwość. Program można kupić by wesprzeć autora teraz jeśli używało się pirackiej wersji programu kiedyś pomysł

Wydaje mi się, że nie każdy używał wersji demo. Nie tyle z braku pieniędzy co przez bardziej złożoną kiedyś ścieżkę zakupu.
[#35] Re: IBrowse 2.5.4

@grxmrx, post #34

Ja używałem i używam nadal na amigach wersji demo.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem