Komentowana treść: PiStorm32-lite
[#31] Re: PiStorm32-lite

@Maciek44, post #29

Wszystkie z poniższej listy, ale najlepszym na tą chwilę wyborem wydaje się Pi3A+ i Pi3B+ ok, racja
[#32] Re: PiStorm32-lite
cześć - zastanawiam się czy kupić "

-Pistorm32-lite z CM4 adapterem za 1040zł

czy

-Pistorm32-lite komplet z RPi 3A+. za 650

w znanej nam firmie.

Różnica duża a ja czekam na impboxa aby używać imp3 na mojej a1200, oraz kolekcjonować dema.
Przypadła mi do gustu caffeineOS stąd ten zakup. Więc wersja droższa z wyjściem na usb, internet chyba mi mało potrzebna skoro będzie imbbox...pytanie przy tych demach jak te 2 opcje bardzo się różnią, może ktoś testował i ma wiedzę...
1
[#33] Re: PiStorm32-lite

@slawomir21, post #32

Właśnie zamówiłem swojego Pistorm32-lite 2GB WIFI z adapterem CM4 z Archi-Tech.
Z chęcią wysłucham jakie macie doświadczenia. Czy to faktycznie najlepsze rozwiązanie na dzień dzisiejszy, czy to najszybsza wersja, jak ze stabilnością itd.

Cena naprawdę dobra. Nie doczekałem się na Natami, no ale tu, biorąc pod uwagę, że wszystko mieści się w standardowej obudowie A1200 i można wyleczyć wreszcie kompleks Dooma na Amidze, można wreszcie się uspokoić i na jesień życia nacieszyć się nową/starą Amigą.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem