[#17]
Re: Gorky 17 dla systemu WarpOS
@juen,
post #15
Jeśli chodzi o 100 MHz - być może masz zainstalowany system operacyjny, który nie rozpoznaje pliku cookie stosu (rozpoznaje go system operacyjny 3.2). Spróbuj uruchomić z powłoki z wcześniejszym „stosem 2000000”. Albo z jakiegoś powodu twój system nie lubi odtwarzacza filmów (jednym z powodów może być to, że masz zainstalowaną bibliotekę mpega.library, która nie pasuje do twojego procesora, chociaż instalator pyta cię, czy powinien zainstalować odpowiednią wersję). Odtwarzacz filmów zawiesza się, jeśli zainstalowana jest niewłaściwa biblioteka mpega.library (odtwarzacz filmów nie został napisany przeze mnie, to Riva). Możesz spróbować tymczasowo wyłączyć filmy, tworząc plik env:g17/g17_disableintros (zawartość pliku nie ma znaczenia, liczy się tylko to, czy istnieje, czy nie). Jeśli chodzi o 1 fps na PPC, to zdecydowanie jest to błędne. Jesteś pewien, że jest to zainstalowana wersja WarpOS (zarówno Exe, jak i magicsystem.dll), a nie wersja 68k? Jeśli chodzi o Classic OS4, muszę przyznać, że nie testowałem tego, ale nie mam pojęcia, dlaczego nie działa.
W tej grze testowano systemy 100 MHz 060 (różne, nie jestem pewien, jakich marek) i 300 MHz BPPC.
Ostatnia aktualizacja: 08.12.2024 12:53:14 przez MagicSN