Komentowana treść: Bunnito's Feast
[#31] Re: Bunnito's Feast

@MDW, post #23

Bez urazy. Ale Twoje wyobrażenie gry/gier nie ma znaczenia. Dlaczego? TY NIE GRASZ W GRY, z tego co wiele razy pisałeś jak dobrze pamiętam.
[#32] Re: Bunnito's Feast

@Tomski, post #31

Zgadza się, nie lubię grać w gry. I też zgadzam się, że moje zdanie nie ma znaczenia.
[#33] Re: Bunnito's Feast

@Tomski, post #31

Czemu nie ma znaczenia?
Tez podzielam zdanie, że ów gra jest zbyt mało urozmaicona. Ale nie wszyscy mają większe wymagania.
[#34] Re: Bunnito's Feast

@MDW, post #29

ale jakoś tak mam, że w kwadrans zasypiam przy KAŻDEJ dzisiejszej grze

Hahaha, to dobre. Mam podobnie, a nawet lepiej. Zdarza mi się, że nie dotrwam do końca instalacji gry, lub po samym wstępie do gry mam dość.
1
[#35] Re: Bunnito's Feast

@amikoksu, post #33

Nie ma znaczenia gdyż forumówicz MDW nie jest docelowym odbiorcą produktu. Zresztą i ja też nie, hehehe.
A także, ktoś chciał zrobić taką grę albo zbliżoną do tego co zrobił(był w stanie zrobić coś takiego).

Ogólnie animacja, szata graficzna jest ładna, moim zdaniem. Sama grywalność zależy pewno od designu plansz/zasad gry/etc. oraz oczekiwań odbiorcy/gracza.

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2025 14:19:52 przez Tomski
[#36] Re: Bunnito's Feast

@MDW, post #4

Wygląda naprawdę ładnie. Aż się prosi o Superfrog 2 :)
2
[#37] Re: Bunnito's Feast
Pierwsza od wieków gra, na którą patrzy się z przyjemnością!
4
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem