Komentowana treść: Apollo Team ogłasza drugą edycję A6000
[#31] Re: Apollo Team ogłasza drugą edycję A6000

@koczis, post #30

Parę zdjęć na szybko. Dla malkontentów też, druk to druk, z boków widać. Ale prawdę mówiąc, szybko człowiek o tym zapomina, grunt że frontalnie wygląda dobrze i klawiatura dobra. Co do grania to chodzi spoko, nie jest to może PPC, ale dobrze dopalone 68k na moje potrzeby starcza. Jak mam grać w porty nieco nowszych produkcji z peceta, to i tak jest pecet, więc... Tak czy owak, jestem zadowolony. Na razie z wszystkiego co kombinowałem nie rusza mi Napalm, po wyborze strony konfliktu nie ładuje się mapa rozgrywki, może z czasem coś się uda wymyślić. Parę gier z mojej A1200 z 040 pod OS 3.1 nie odpala też (ale na WinUAE z 3.9 też nie), no ale one i tak mają wersję WHDload, więc nic straconego.

BTW, może ktoś zna programik do bindowania klawiszy software'owo? Brak klawiatury numerycznej wyklucza normalną grę w Dungeon Crawlery, przydałoby się je przypisać pod QE-WSAD.

5
[#32] Re: Apollo Team ogłasza drugą edycję A6000

@ketyow, post #31

Od góry wygląda naprawdę OK i klawiatura też widzę OK OKok, racja
3
[#33] Re: Apollo Team ogłasza drugą edycję A6000

@BULI, post #32

Klawiatura mechaniczna na oryginalnych przełącznikach Cherry MX. Tylko pytanie jakich dokładnie, bo widziałem już czarne (niczym w pierwszych, oryginalnych klawiaturach do A1000/A2000) i czerwone. Oba typy super jak dla mnie <3

@ketyow Mam uprzejmą prośbę. Byłbyś tak miły i zdjął na chwilkę któryś klawisz, aby sprawdzić, cóż to za przełączniki? Z góry bardzo dziękuję!

Ostatnia aktualizacja: 29.01.2026 00:15:32 przez Banter
[#34] Re: Apollo Team ogłasza drugą edycję A6000

@Banter, post #33

Cherry MX, niebieskie.

Ostatnia aktualizacja: 29.01.2026 10:38:27 przez ketyow
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem