@Sventevith, post #4
zbundlowane z DosBoxem gry
@michal_zukowski, post #8
przeciez to nadal dosbox, od 5 lat jest emu voodoo2 z shaderami w forkach, jestem teraz zawalony morphosową robotą w innych miejsach więc mam to rozgrzebane (emu voodoo2) także dla morphosa
@Amig_OS, post #9

@markusg, post #10
@michal_zukowski, post #16
pokrycie kosztów licencji względnie darmowego dosboxa, będącego mieszanką opensourcowych licencji GPL/LGPL?
@lukjan, post #18
To dobrze, że nie kupili PS4, żeby zagrać w Lode Runner pod jakimś emulatorem 8 - bit![]()
@Amig_OS, post #19
@lukjan, post #20
Nikt nie kupi Amigi PPC za grube tysiące, żeby zagrać w jakiegoś starocia z PC, którego można odpalić na byle PC. Oczywiście Ci co mają już Amigę PPC być może z tego skorzystają, ale raczej z ciekawości.
@Amig_OS, post #26
Nikt nie kupi Amigi PPC za grube tysiące, żeby zagrać w jakiegoś starocia z PC, którego można odpalić na byle PC. Oczywiście Ci co mają już Amigę PPC być może z tego skorzystają, ale raczej z ciekawości.
@karolb, post #27
@Amig_OS, post #28
Podałem Ci dwie osoby które kupiły AmigaOne dla Settlers II - chciałeś jedną.
Wątek nie dotyczy MorphOSa tylko developera AmigaOS4 i jego pracy - więc jednak zabłądziłeś.
@Amig_OS, post #28
DosBox wspiera nowe technologie dostępne dla AmigaNG: Warp3DNova, ogles2.library.
Beż tego nie zadziała. Różnica dla inżyniera, laik widzi tylko "napis na belce".