Komentowana treść: MorphUAE 1.0
[#1] Re: MorphUAE 1.0
Nie mam czasu zainstalować. Czy tam będzie coś w stylu karuzeli z okładkami gier i grami?
[#2] Re: MorphUAE 1.0

@KM_Ender, post #1

nie, to dla doroslych wersja, nie dla dzieci

Ostatnia aktualizacja: 25.07.2026 10:24:53 przez michal_zukowski
8
[#3] Re: MorphUAE 1.0
JIT?
[#4] Re: MorphUAE 1.0

@ede, post #3

W menu konfiguracji opcja JIT jest...
[#5] Re: MorphUAE 1.0

@ede, post #3

MorphUAE bazuje na wersji 1.0 E-UAE od Faba (z JIT).
2
[#6] Re: MorphUAE 1.0

@recedent, post #5

....od Faba....

Stefan Blixth nie wspomina o Almos Rajnai (autorze wspomnianego wyżej jita). Czy powinien o nim wspomnieć w info? Wypadałoby imo.
O Fabie też zresztą nic....

Ostatnia aktualizacja: 25.07.2026 14:09:13 przez eastone

Ostatnia aktualizacja: 25.07.2026 14:15:52 przez eastone
[#7] Re: MorphUAE 1.0

@recedent, post #5

Jak JIT to GIT :)
[#8] Re: MorphUAE 1.0
i kadr z gry ADIDYA
[#9] Re: MorphUAE 1.0
Sprawdzał ktoś czy działa to jakoś sensownie na G4 1,67GHz? Wieki temu z ciekawości uruchomiłem jakieś UAE pod MorphOS, ale tylko raz i na chwilę, bo nie czułem potrzeby więcej. Teraz tak sobie myslę, że czasem przydałoby się mieć możliwość uruchomienia np. Brilliance gdy coś trzeba pogrzebać w pixelach o indeksowanej palecie. Może i czasem jakieś klasyczne demo by się uruchomiło. Muszę sobie w wolnej chwili taki system przygotować i spróbować.
[#10] Re: MorphUAE 1.0
HDF nie łapie?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem