Komentowana treść: AmiXCom
[#1] Re: AmiXCom
wymaga 48mb ram. (testowalem na 48+2) zapomnialem przetestowac wczesniej. 32+2mb to za malo. zobacze w jakies pozniejszej wersji czy da sie zbic do 32

Wiec wymagania to 040/33mhz, 48mb, aga albo rtg (nie ma niemal roznicy w predkosci bo to lores)
Chcialbym zeby to dzialalo przynajmniej jako tako na 030/50mhz, OCS, 32 mb. Czy to sie uda osiagnac? zobaczymy.

Ostatnia aktualizacja: 17.08.2026 20:19:33 przez angree
6
[#2] Re: AmiXCom

@angree, post #1

Bardzo Tobie dziękuję! Najlepszy port jaki mógłbym sobie teraz wymarzyć! Będzie testowane na Vampirze🤗
3
[#3] Re: AmiXCom
Coś kiedyś uruchamiałem pod tym tytułem na Ami z PiStormem, ale muliło się i w końcu zamroziło. Dobrze, że jest nadzieja na coś więcej. Trzymam kciuki za wersję na 030/50 MHz, a i tak szeptem zapytam: czy można gdzieś tam coś na kawę, piwo czy budowę wieżowca wysłać — znaczek, cegiełkę? 😄
1
[#4] Re: AmiXCom

@koczis, post #3

no tak wczoraj testowalem to nie wiem czy 030/50 jest realne.. no ale sprobuje. jak symulowalem te predksoc to jest 1 fps w grze no i loading times to horror.
A jesli chcesz cos wyslac na mojej stronei glownej github sa adresy paypal i btc.

Jest nowa wersja z fixem klawiatury i predkosciami load/save oraz globu 3d przyspieszonymi x6 do x10 w stosunku do 0.3.0
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem