Wątek zamknięty
[#31] Re: Wygodny klient FTP

@Andrzej Drozd, post #30

A tak ogolnie juz zostalem pouczony (dawno temu), ze zajalem sie tym tematem na nieodpowiednim forum. Pytanie, tylko gdzie moglbym podjac ten temat? Na "Amiga" nie ma sensu, poniewaz tam ludzie maja problemy techniczne i szkoda i mącić. Hyde Park jest w jakims sensie samowolka. Na innym portalu istnieja kolory tylko i wylacznie czarno-biale. A tutaj mozna porozmawiac ogolnie i naprawde obiektywnie. Dzieki i do nastepnego, mojego marudzenia. :)
[#32] Re: Wygodny klient FTP

@Andrzej Drozd, post #31

na drugim portalu jednostki maja kolory niebieski i czerwony, jak w Napalmie :)

[#33] Re: Wygodny klient FTP

@rzookol, post #32

To już się maksymalny offtopic robi, przeniosę do rzeźni, jak mi MorphOS miły...

[#34] Re: Wygodny klient FTP

@Grzegorz Kraszewski, post #33

chcesz drugi portal do rzeźni przenieść, toż to brzmi jak endlösung :)

[#35] Re: Wygodny klient FTP

@rzookol, post #32

> niebieski i czerwony, jak w Napalmie

Niebieski i brązowy, jakby co

Niebieski i czerwony bardziej pasuje do Dune II, ale... w takim razie zielony to co? AROS?

[#36] Re: Wygodny klient FTP

@Grzegorz Kraszewski, post #33

Według mnie to niezły pomysł. Najlepiej przenieść do miejsca w którym się skończyło o kliencie FTP, a zaczęło o "dupie Maryny" OK

[#37] Re: Wygodny klient FTP

@Solo Kazuki, post #36

No tak. Nie ma innego wyjścia. Ponieważ tak czy inaczej temat wygodnego klienta FTP się wyczerpał, przyszła pora na zamknięcie wątku.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem